Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Κάποιοι πιστεύουν πως τα λεφτά μεγαλώνουν στα δέντρα. Άλλοι προτιμούν να στηρίζονται στην σκληρή δουλειά όπως το να κάνουν κλικ για να βρουν λεφτά ή να σκάβουν για χρυσό στο ορυχείο. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, παίξε το παιχνίδι Miner Clicker και συνόδευσε εκατοντάδες ήρωες σε μια ατέλειωτη περιπέτεια στην οποία θα πατήσεις (κάνοντας κλικ) και θα σκάψεις!

Χτίσε το δικό σου ορυχείο
Το Miner Clicker είναι ένα κλασικό παιχνίδι στο οποίο τα κλικ γίνονται αυτόματα, το οποίο ξεκινά με το κτίσιμο του δικού σου ορυχείου. Κτίσε το πρώτο σου μικρό φρεάτιο και συγκέντρωσε μικροσκοπικούς εργάτες ορυχείου. Νιώσε τον πυρετό για χρυσό και απελευθέρωσε την εσωτερική σου απληστία κατασκευάζοντας μια φάρμα χρημάτων! Οι μικροσκοπικοί σου εργάτες θα δουλέψουν ακούραστα για να ικανοποιήσουν την πείνα σου για χρυσό. Εσύ είσαι το αφεντικό, γι' αυτό μπορείς να παραμείνεις αδρανής!

Το παιχνίδι εξόρυξης αρχίζει!
Τα χρήματα πολλαπλασιάζονται – το ίδιο κι ο χρυσός! Κάνε επένδυση στην εταιρεία σου κτίζοντας νέες καλύβες για τους εργάτες του ορυχείου σου με λίγα κλικ και βελτίωσε κάθε μπουντρούμι! Το Miner Clicker είναι ένα παιχνίδι αδράνειας με αυτόματα κλικ, το οποίο σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις τα κτίρια σου κάνοντας κλικ πάνω τους! Κάνε κλικ και δες την αυτοκρατορία σου να μεγαλώνει – είναι μια πραγματικά αδρανής περιπέτεια! Ως καπιταλιστής δεν πρέπει να ξεχάσεις τους μικρούς σου εργάτες ορυχείου. Αν πατήσεις μερικές ακόμα φορές θα τους μετατρέψεις σε πραγματικούς ήρωες ορυχείου, πράγμα που σημαίνει πως θα μπορούν να σκάψουν για ακόμη περισσότερο χρυσό! Είναι μια πραγματική φάρμα λεφτών!

Κάνε το ορυχείο σου πιο ασφαλές
Μακρυά από την επιφάνεια της γης, οι μικροί σου εργάτες μπορεί να βρουν κάτι καλύτερο από χρυσό... όπως Λίθους Mana! Αυτά τα θραύσματα είναι σπάνιο να βρεθούν, αλλά θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα των εργατών σου! Το να σκάβεις στο ορυχείο είναι επικίνδυνο, γι' αυτό μην νομίζεις πως θα μπορείς να είσαι τελείως αδρανής. Τέρατα του χρυσού μπορεί να επιτεθούν στους ήρωες του ορυχείου σου! Πάτα πάνω τους για να τα εξολοθρεύσεις και να προσφέρεις στους εργάτες σου ευημερία! Να είσαι προσεκτικός και σύντομα θα καταλάβεις πως σε αυτό το αδρανές παιχνίδι clicker η ζωή του κάθε σκαφέα του ορυχείου αξίζει χιλιάδες σε χρυσό!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Κτίσε το δικό σου ορυχείο! Γίνε κατασκευαστής ορυχείου σε ένα κλασικό παιχνίδι με αυτόματα κλικ!
• Δεκάδες τρόποι βελτίωσης – ένα παιχνίδι clicker με αναβαθμίσεις.
• Βρες Λίθους Mana και κάνε τελετουργικά για να ενισχύσεις την αποδοτικότητα των μικροσκοπικών σου εργατών.
• Γίνε μεγιστάνας των ορυχείων! Απλά πατώντας και τραβώντας!

Το Miner Clicker είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αδράνειας στην αγορά! Κτίσε το δικό σου ορυχείο, προσέλαβε μικροσκοπικούς εργάτες ορυχείου, σκάψε για χρυσό και ζήσε την ευημερία! Ο χρόνος είναι χρήμα, γι' αυτό μην σπαταλήσεις άλλο χρόνο και ΚΑΤΕΒΑΣΕ αυτό το παιχνίδι αδράνειας με αυτόματα κλικ τώρα!

Πληροφορίες

Πωλητής
Fat Lion Games Sp. z o. o.
Μέγεθος
99.5 MB
Κατηγορία
Παιχνίδια
Συμβατότητα
Απαιτεί iOS 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Γλώσσες
Αγγλικά
Ηλικία
Ηλικίες 9+ για τα ακόλουθα:
Σπάνια/Ήπια βία κινούμενων σχεδίων ή φανταστική βία
Πνευματικά δικαιώματα
© Fat Lion Games Sp. z o. o.
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή