iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app VGZ Medicijnen by Zorgverzekeraar VGZ, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

VGZ Medicijnen

By Zorgverzekeraar VGZ

Open iTunes to buy and download apps.

Description

VGZ Medicijnen is een gratis iPhone toepassing voor iedereen die wel eens of regelmatig medicijnen in moet nemen (ook wanneer je níet bij VGZ verzekerd bent!). VGZ Medicijnen helpt je bij het op het juiste momenten en een juiste manier innemen van je medicijnen. Het innemen van medicijnen wordt vaak vergeten of uitgesteld. Dit kan gevolgen hebben voor de werking van de medicijnen, en dus voor het genezen of het onder controle houden van de aandoening.

De belangrijkste functie van VGZ Medicijnen is het plannen en registreren van de medicijninname. Je kunt zelf de periode en de tijdstippen van de inname voor een medicijn opgeven, waarna je indien gewenst automatisch herinneringen krijgt om het betreffende medicijn in te nemen. Met VGZ Medicijnen houd je vervolgens eenvoudig deze inname bij. Samen met de wijze waarop je je eigen gezondheid ervaart (op elk willekeurig moment in te geven met of zonder toelichting/notitie) is dit belangrijke informatie voor een gesprek met de zorgverlener om de effectiviteit van een medicijn (of combinatie van medicijnen) te bepalen.
VGZ Medicijnen bevat ook een medicijnenatlas, beschikbaar bij het ingevoerde innameschema per medicijn. Daarin staat van het medicijn de omschrijving, werking en mogelijke bijwerkingen.

Heb je opmerkingen of tips voor VGZ Medicijnen? Dan kun je deze via de feedback mogelijkheid ‘Reageren’ in het ‘Over VGZ Medicijnen’-menu aan ons laten weten.

Alle gegevens van VGZ Medicijnen worden alleen lokaal op je mobiele telefoon opgeslagen.

What's New in Version 2.0.6

Deze versie van de VGZ medicijnen app is geschikt gemaakt voor iOS 7

iPhone Screenshot

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
VGZ Medicijnen
View In iTunes
  • Free
  • Category: Medical
  • Updated:
  • Version: 2.0.6
  • Size: 1.6 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More iPhone Apps by Zorgverzekeraar VGZ