Screenshots

Beschreibung

Met de Gent App van CityInformation blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw stad! Lees het laatste nieuws, bekijk de lokale evenementen, beluister de radio, check het lokale weer en lees alles over jouw favoriete sportclub. De Gent App biedt je tevens een up-to-date agenda en je vindt er ook de actuele vacatures. Avondje uit? Bekijk het bioscoop- en theateroverzicht en reserveer binnen drie clicks jouw ticket! Reserveer daarna ook direct een tafeltje in een van jouw favoriete restaurants.

Vind tevens in een handomdraai de snelste ov-route van en naar je bestemming. Shoppen? Met het overzicht van de lokale winkels ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en vind je ook de beste deals direct in de App.Dus, wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in jouw stad? Download dan nu de Gent App!Benieuwd naar andere steden? Check ook de andere CityApps van CityInformation.

Neuheiten

Version 5.10

Enkele bugfixes om je CityInformation App nog beter te maken!

Informationen

Anbieter
DigitalTown, Inc
Größe
19.6 MB
Kategorie
Nachrichten
Kompatibilität
Erfordert iOS 7.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.
Sprachen
Deutsch, Dänisch, Englisch, Französisch, Italienisch, Niederländisch, Polnisch, Portugiesisch, Rumänisch, Russisch, Schwedisch, Spanisch, Tradit. Chinesisch, Vereinf. Chinesisch
Alter
Mindestalter zum Laden dieses Programms: 17 Jahre
Unbeschränkter Zugang zum Web
Copyright
© CityInformation 2017
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch