Screenshots

Description

iKioska është një Aplikacion që lexuesve i ofron Gazetat dhe Revistat nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Diaspora, ku ata mund ti blejnë me një çmim të caktuar dhe ti lexojnë pa qasje në internet (offline).

What’s New

Version 5.2

- Bug fixing

Ratings and Reviews

Daku000001 ,

Kot

Ska asgje,humje kohe nese e shkarkoni.

Information

Seller
Rexhep Aliu
Size
45.1 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© info@ikioska.com
Price
Free
In-App Purchases
  1. EUR 1.99 1,99 €
  2. EUR 4.99 4,99 €
  3. iKioska 10,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like