iTunes

Der iTunes Store wird geöffnet.Falls iTunes nicht geöffnet wird, klicke auf das iTunes Symbol im Dock oder auf dem Windows Desktop.Progress Indicator
Der iBooks Store wird geöffnet.Falls iBooks nicht geöffnet wird, klicke im Dock auf die iBooks-App.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

iTunes wurde auf Ihrem Computer nicht gefunden. Jetzt iTunes holen, um die kostenlose App Leipzig '89 Rondgang von zwei.null Marketing zu laden.

iTunes ist schon installiert? Klicke auf „Ich habe iTunes“, um es jetzt zu öffnen.

I Have iTunes Gratis-Download

Leipzig '89 Rondgang

Von zwei.null Marketing

Diese App steht nur im App Store für iOS-Geräte zur Verfügung.

Beschreibung

“Leipzig ‘89” is een meertalige audiogids die u door 20 oorspronkelijke locaties van de democratische bewustwording 1989-1990 in het stadsgebied van Leipzig leidt. Bij elke locatie zijn er belangrijke acties geweest die bijdroegen tot het omverwerpen van de SED-dictatuur.

De op GPS-gebaseerde wandeltocht benadrukt de bijzonderheid, de complexiteit en het unieke van het totale evenement van de vreedzame revolutie in Leipzig. Ze is gebaseerd op een stelestentoonstelling (platen met inscripties) “Plaatsen van de vreedzame revolutie”. De steles van trekmetaal, gebruikt in de DDR-vestingwerken duiden op de belangrijke acties gericht op de politieke oppositie in Leipzig. In dit geval, niet alleen op de bekende evenementen zoals de beslissende maandagdemonstratie op 9 oktober 1989, de bezetting van het Stasi-hoofdkwartier op 4 december 1989 of de eerste vrije parlementsverkiezingen op 18 maart 1990. Zelfs op kleinere, maar daarom niet minder belangrijke acties van de burgerrechtenbeweging, zal worden herinnerd.

De rondleiding door de stad maakt de ruimtelijke en temporele evolutie van de vreedzame revolutie tot leven en de stadswandeling over 1989 begrijpelijk. Ze herinnert aan de macht van de democratische gedachte die de burgers aan de zelfbevrijding van SED-dictatuur heeft geholpen. “Leipzig ‘89” presenteert op een indrukwekkende wijze een belangrijk hoofdstuk van de Duitse geschiedenis en de bijzondere rol van Leipzig als de stad van de vreedzame revolutie.

De app maakt de gebeurtenissen van de vreedzame revolutie zichtbaar en hoorbaar en is dus ook een sensuele ervaring. GPS-kaarten en routenavigatie gidsen de gebruiker direct naar de individuele stations. Met behulp van QR-codes op de steles kan de app onmiddellijk gedownload worden naar mobiele apparaten of kan het station onmiddellijk worden opgeroepen. Een verscheidenheid van originele foto’s, documenten en eigentijdse beelden zijn een aanvulling op de informatie over de steles en de audiogids.

Neue Funktionen von Version 1.1

Patch iOS 9

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Leipzig '89 Rondgang
In iTunes ansehen
Diese App wurde sowohl für das iPhone als auch für das iPad konzipiert
  • Gratis
  • Kategorie: Reisen
  • Aktualisiert:
  • Version: 1.1
  • Größe: 67.3 MB
  • Sprache: Englisch
  • Entwickler:

Kompatibilität: Erfordert iOS 6.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Kundenbewertungen

Diese Applikation hat noch nicht genügend Wertungen erhalten, um eine Gesamtwertung anzuzeigen.