iTunes

Der iTunes Store wird geöffnet.Falls iTunes nicht geöffnet wird, klicke auf das iTunes Symbol im Dock oder auf dem Windows Desktop.Progress Indicator
Der iBooks Store wird geöffnet.Falls iBooks nicht geöffnet wird, klicke im Dock auf die iBooks-App.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

iTunes wurde auf Ihrem Computer nicht gefunden. Jetzt iTunes holen, um die kostenlose App MAKASZ von App Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag zu laden.

iTunes ist schon installiert? Klicke auf „Ich habe iTunes“, um es jetzt zu öffnen.

I Have iTunes Gratis-Download

MAKASZ

Von App Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Diese App steht nur im App Store für iOS-Geräte zur Verfügung.

Beschreibung

Országos Kedvezménykártya Program

2003 óta tesszük elérhetővé a MAKASZ kártyával igénybe vehető kedvezményrendszert. Megalakulásunk óta, folyamatosan kerestük azokat a lehetőségeket, kedvezményeket, amelyek előnyt biztosítanak a #MAKASZ kedvezménykártyával rendelkező tagjaink számára. Országos kedvezményrendszerünk és egyben kedvezménykártyánk nemcsak attól értékes, hogy nem mindenki számára - csak a társadalmi szervezetek tagjai számára - elérhető, hanem az országosan elérhető kedvezmények egyedülállóan széles körétől és mértékétől is.
A MAKASZ 12 éve kialakított és dinamikusan fejlődő országos kedvezményrendszere, ma Magyarország legtöbb és legnagyobb számú azonnali kedvezményt nyújtó, országos Kedvezménykártya Programjává vált, amely az elmúlt évek tapasztalatait ötvözve, versenyképes szolgáltatási díjjal, teljes körű kedvezménykártya programot hozott létre.
A #MAKASZ Kedvezményrendszer Programja, illetve MAKASZ Kedvezménykártya (Tagkártya) az élet majd’ minden területén biztosít érezhető mértékű, valós kedvezményeket az érvényes MAKASZ kártyával rendelkező jogosultak számára. Az azonnali készpénz-megtakarítást eredményező kedvezmények rendszere földrajzilag kiterjed Magyarország egész területére, így bátran hívhatjuk rendszerünket országos kedvezménykártyának.
A felhasználási területek a teljesség igénye nélkül az autóvásárlástól az üzemanyag kedvezményig, az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át a mobiltelefon használatig és több mint kétezer egyedi engedményadóhely saját kínálatának kedvezményes igénybevételéig terjednek.
Mottónk: Az országos elérhetőséget nem csak az biztosítja, hogy mindenhol van "valami", hanem az, hogy mindenhonnan hozzáférhetünk a lényeges dolgokhoz!

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
MAKASZ
In iTunes ansehen
  • Gratis
  • Kategorie: Wirtschaft
  • Erschienen:
  • Version: 5.57.2
  • Größe: 77.9 MB
  • Sprache: Englisch
  • Entwickler:

Kompatibilität: Erfordert iOS 7.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Kundenbewertungen

Diese Applikation hat noch nicht genügend Wertungen erhalten, um eine Gesamtwertung anzuzeigen.