iPhone-Screenshots

Beschreibung

Országos Kedvezménykártya Program

2003 óta tesszük elérhetővé a MAKASZ kártyával igénybe vehető kedvezményrendszert. Megalakulásunk óta, folyamatosan kerestük azokat a lehetőségeket, kedvezményeket, amelyek előnyt biztosítanak a #MAKASZ kedvezménykártyával rendelkező tagjaink számára. Országos kedvezményrendszerünk és egyben kedvezménykártyánk nemcsak attól értékes, hogy nem mindenki számára - csak a társadalmi szervezetek tagjai számára - elérhető, hanem az országosan elérhető kedvezmények egyedülállóan széles körétől és mértékétől is.
A MAKASZ 12 éve kialakított és dinamikusan fejlődő országos kedvezményrendszere, ma Magyarország legtöbb és legnagyobb számú azonnali kedvezményt nyújtó, országos Kedvezménykártya Programjává vált, amely az elmúlt évek tapasztalatait ötvözve, versenyképes szolgáltatási díjjal, teljes körű kedvezménykártya programot hozott létre.
A #MAKASZ Kedvezményrendszer Programja, illetve MAKASZ Kedvezménykártya (Tagkártya) az élet majd’ minden területén biztosít érezhető mértékű, valós kedvezményeket az érvényes MAKASZ kártyával rendelkező jogosultak számára. Az azonnali készpénz-megtakarítást eredményező kedvezmények rendszere földrajzilag kiterjed Magyarország egész területére, így bátran hívhatjuk rendszerünket országos kedvezménykártyának.
A felhasználási területek a teljesség igénye nélkül az autóvásárlástól az üzemanyag kedvezményig, az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át a mobiltelefon használatig és több mint kétezer egyedi engedményadóhely saját kínálatának kedvezményes igénybevételéig terjednek.
Mottónk: Az országos elérhetőséget nem csak az biztosítja, hogy mindenhol van "valami", hanem az, hogy mindenhonnan hozzáférhetünk a lényeges dolgokhoz!

Informationen

Anbieter
App Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Größe
77.9 MB
Kategorie
Wirtschaft
Kompatibilität
Erfordert iOS 7.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.
Sprachen
Englisch
Alter
Kennzeichnung: 4+
Copyright
© 2016 App Hungary Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch