Screenshots

Beschreibung

Skøn billedbog til de små af Jakob Martin Strid! Få historien om den lille blå elefant Mimbo Jimbo og hans oplevelser i junglen. Mimbo Jimbo har bestilt en saml-selv-bil, og den enkle, men søde og finurlige historie handler om alt, hvad han oplever med bilen og forskellige andre maskiner, han bygger den om til. bl.a. en spejlægsmaskine! Så vennerne fra junglen får dejlig mad til sidst. Og selvfølgelig husker de at børste tænder, når historien er slut. Til børn fra ca. 2 til 5 år og deres voksne. Fortalt af Martin Brygmann.

Gyldendal Lyt&Læs – bogen du kan bladre i, mens den bliver læst højt for dig. Som i de gode gamle dage kan du nu læse en spændende historie samtidig med, at den bliver læst højt for dig. På den måde lærer du lettere at læse på en sjov måde. Du kan også bare nøjes med at lytte til oplæsningen og musikken og se på de flotte billeder. Du bestemmer selv tempoet, når du bladrer dig igennem bogen. Gyldendal Lyt&Læs er for børn fra 2 år samt voksne med hang til gode historier.

Neuheiten

Version 1.0.273

Rettet stavefejl i menuerne på iPad. Rettet et problem, hvor programmet kunne slutte uventet når man læste »Om forfatteren« eller »Om oplæseren« på iPad.

Informationen

Anbieter
Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag A/S
Größe
24.4 MB
Kategorie
Bücher
Kompatibilität
Erfordert iOS 4.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.
Sprachen
Dänisch, Englisch
Alter
Kennzeichnung: 4+
Copyright
© 2010 Gyldendal
Preis
3,49 €

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch