Screenshots

Beschreibung

Cat de bine cunosti Romania si limba Romana? Poti vedea asta descarcand acest quiz cu intrebari legate de regionalismele din limba romana. Astfel iti vei da seama de frumusetea si diverisitate limbii romane si iti vei aduce aminte de cuvinte uitate de mult sau pur si simplu vei invata cuvinte frumoase din toate zonele tarii marindu-ti vocabularul si cultura generala.

Acest joc contine o baza de date de peste 1000 de regionalisme din toate zonele Romaniei. Intrebarile sunt diferentiate pe 5 categorii, fiecare categorie si intrebare avand un bonus diferit cuprins intre 100 si 500 de puncte.

Timpul oferit fiecarei intrebari inepe de la 12 secunde si poate ajunge la 16 secunde. La fiecare 15 de intrebari sunt adaugate intrebari de la o categorie superioara.
De fiecare data cand jocul este reluat de la capat fiecare jucator va primi un set de intrebari aleatorii din fiecare categorie de punctaj, avand posibilitatea de a raspunde la maxim 100 de intrebari pe runda, pentru a oferi fiecarui jucator sansa de a cunoaste termeni noi.
Termenii sunt explicati in diferite modalitati si s-a incercat acoperirea tuturor zonelor din Romania pentru imbogatirea culturala a limbajului romanesc.

Instructiuni:
-Meniul principal contine butoanele de control al sunetelor, buton de leadearboard si butonul PLAY.
-In timpul jocului fiecare jucator are un interval de timp in care poate raspunde la o intrebare si maxim o greseala admisa la fiecare intrebare
-La terminarea timpului alocat pentru o intrebare sau alegerea unui raspuns gresit se va pierde o viata din cele 3 si se va trece la urmatoarea intrebare

Acest joc este primul joc din seria trivia/quiz si vom continua cu noi categorii in curand (Istorie/Geografie)

Neuheiten

Version 1.0.5

Mici rectificari

Informationen

Anbieter
Calin Ursaciuc
Größe
58.5 MB
Kategorie
Spiele
Kompatibilität
Erfordert iOS 6.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.
Sprachen
Englisch
Alter
Kennzeichnung: 4+
Copyright
© Calin Ursaciuc
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch