iPhone-Screenshots

Beschreibung

Route.nl in het kort:
• Fiets- en wandelroutes
• Meer dan 100.000 gratis routes
• Routes in Nederland, België, Duitsland en Denemarken
• Download voor offline gebruik
• Zelf routes maken op onze website en volgen in de app

Met een Premium-abonnement krijg je de volgende extra's:
• Gesproken (stap-voor-stap) instructies
• Advertentie-vrij

Ben jij gek op fietsen of wandelen? Dan is de route.nl app echt iets voor jou. Je vindt hier namelijk tienduizenden gratis routes in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Zoek een mooie route uit, haal je fiets tevoorschijn of trek je wandelschoenen aan en ga meteen op pad met de pad. Onderweg zal de app je gemakkelijk de weg wijzen.

• Aan de slag •

In de app kun je op zoek gaan naar specifieke routes die aan al jouw wensen voldoen met de filters. Kies uit provincies, plaatsen en afstanden en vind zo de route die jij zoekt. Het is ook mogelijk om routes in de buurt te zoeken van waar je je op dat moment bevindt. Handig als je opeens besluit op pad te gaan zonder voorbereiding. Natuurlijk kun je ook onze website (www.route.nl) of de route.nl-magazines gebruiken om inspiratie te krijgen voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Scan de QR-codes bij deze routes om de route te openen in de app.

• Route informatie •

Open een route in de app om alle informatie over deze tocht te zien. Hier kun je de route downloaden voor offline gebruik, delen en favoriet maken. Druk op de kaart om de mogelijkheid te krijgen om de navigatie te starten. De kaart draait met je mee waardoor het volgen van de route heel gemakkelijk wordt en als premium gebruiker kun je gebruikmaken van gesproken instructies. Verder vind je een routebeschrijving bij elke route zodat je weet wat je kunt verwachten. Om je gekozen routes te bewaren, voeg je deze toe aan je favorieten. Op deze manier kun je de routes direct terug vinden. Handig als je de route later (nog eens) wilt fietsen of wandelen!

• Premium-abonnement •

Optioneel biedt Route.nl een Premium abonnement aan voor €9,99 per jaar. Je kunt gebruik maken van een gratis proefperiode voorafgaand aan het abonnement.

Onder het Premium abonnement valt ook het linken met Apple's Gezondheid app. Hiermee worden afgelegde fiets/wandelafstand en workouts bijgehouden wanneer er genavigeerd wordt met deze app. Route.nl schrijft alleen naar de Gezondheid app en leest of deelt dus niks van je Gezondheid data.

De aankoop wordt op je iTunes-account belast. Je kunt op elk moment je abonnement wijzigen of annuleren via je Apple ID in iTunes. Het abonnement wordt 24 uur voor het aflopen van het abonnement automatisch hernieuwd met hetzelfde abonnement voor dezelfde prijs. Het is niet mogelijk om het abonnement te annuleren wanneer het actief is. Wanneer je het annuleert houd je de premium features voor de resterende tijd, maar wordt het niet meer automatisch hernieuwd. Voorwaarden en Privacy Policy: https://www.route.nl/privacy

Neuheiten

Version 6.2

Het scherm met informatie over het premium-abonnement is overzichtelijker geworden.

Ben je tevreden over route.nl? Laat een positieve review achter en help anderen deze app te vinden in de App Store.

Bewertungen und Rezensionen

4.4 von 5
74 Bewertungen
74 Bewertungen
Maritax ,

Super App!

Wer in den Niederlanden Radfahren oder wandern möchte, kommt an dieser App nicht vorbei. Funktioniert super und ermöglicht eine unkomplizierte Navigation. Schade nur, dass es sie nicht auf deutsch gibt.

Informationen

Anbieter
Falkplan BV
Größe
84 MB
Kategorie
Navigation
Kompatibilität

Erfordert iOS 9.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Niederländisch

Alter
Kennzeichnung: 4+
Standort
Diese App verwendet möglicherweise deinen Standort, selbst wenn sie nicht geöffnet ist. Dadurch kann sich die Batterielaufzeit verkürzen.
Copyright
© 2019 route.nl B.V., alle rechten voorbehouden.
Preis
Gratis
In‑App‑Käufe
  1. Premium subscription 9,99 €

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch