iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Preglife - Gravidkalender & BabyApp by Meschke Apps, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Preglife - Gravidkalender & BabyApp

By Meschke Apps

Open iTunes to buy and download apps.

Description

# 1 Gravid-app på svenska App Store
# 1 Aftonbladets appguide
# 1 Swedish Learning Awards
# 1 ”Allt om iPhone & iPad”
_________________________________________

Preglife innehåller både Gravidkalender och BabyApp. Nu kan du alltså följa ditt barns utveckling från graviditeten, genom förlossningen till dess att ditt barn är 2 år, allt i samma app.

Graviditeten
Appen guidar dig och din partner genom graviditetens alla veckor. Du får följa barnet och mammans utveckling, vecka för vecka, genom hela graviditeten. Du har hela tiden stenkoll på vart i graviditeten du befinner dig, vilken gravidvecka och trimester du befinner dig i, men framförallt, hur många dagar det är kvar till beräknat förlossningsdatum. Den här informationen kan du självklart dela med dina vänner.

Med hjälp av en graf kan du följa din viktuppgång under graviditeten och nästkommande 9-månader. Har du flera graviditeter i appen kan du jämföra graferna.

Inför förlossningen kan du förbereda dig med Preglifes förlossningsförberedande film FUB-Online eller lyssna på Gravidpodden ®. Allt detta och mycket mer finns exklusivt i Play.

Första tiden
Under fliken ”Eftervård” hittar du tips och råd om den första tiden med barnet. Här finns information från sjukgymnasten, tips om amning, kost och handurmjölkning m.m. Informationen är framtagen av Danderyds Sjukhus i samarbete med Babygruppen.

Barnets utveckling
Efter födseln fyller du i barnets födelsedatum och ”BabyApp” delen aktiveras. Appen håller då reda på ditt barns ålder och informerar om vilket av de 10 mentala utvecklingsstegen ditt barn befinner sig i och vad som komma skall. Det finns även en vaccinationstabell så att du enkelt kan hålla reda på vilka vaccinationer ditt barn fått och inte fått. Genom att skriva in vikt och längdangivelser får du in ditt barns vikt och längdkurva i appen.

Play
I Play har vi samlat egenproducerat material samt material från våra samarbetspartners. I Play finns bland annat:

- Gravidpodden ®
- Gravidyogapass
- FUB-Online (en förlossningsförberedande webbkurs)
- Tvillingfilm
- Barnsäkerhet
- Barnets utveckling
- M.m

Dagbok och foton
Samla dina tankar kring graviditeten och ditt/dina barn i dagboken och ta bilder på din gravidmage och på dina barn. Alla bilder och dagboksinlägg taggas med graviditetsvecka alternativt barnets ålder samt datum. Bilderna kan delas med nära och kära via mejl, Facebook, Instagram och Twitter.

Trygghet
Preglfe är framtagen i samråd med samarbetspartnerna MamaMia och Danderyds Sjukhus m.fl. Allt innehåll är faktagranskat av Babygruppens verksamhetschef Åsa Holstein (leg Barnmorska).

Erbjudanden
Du kommer få ta del av exklusiva erbjudanden från noga utvalda samarbetspartners såsom; Libero, Trygg-Hansa, Babyshop m.m.

Om oss
Vi som byggt appen heter Preglife och vi har skapat den med dig som användare i främsta fokus. Vår ambition är att maximera förutsättningarna för blivande och nyblivna föräldrar, så att ni kan njuta av graviditeten, genomgå en bra förlossning och få en glad och trygg start med barnet.
Det vill vi göra genom att på ett lättillgängligt, förtroendeingivande och inspirerande sätt erbjuda relevanta tjänster och produkter som ger kunskap, kraft och trygghet. Vår målsättning är att appen ska finnas där som ett självklart stöd under graviditeten och småbarnsåren.

Sist men inte minst vill vi på Preglife önska stort lycka till!

What's New in Version 5.9.5

Tack för att du använder Preglife! Vi jobbar hela tiden med att göra appen bättre, och släpper regelbundet uppdateringar. Uppdatera till den senaste versionen, så får du de senaste funktionerna och buggfixarna.
Den här versionen innehåller även:

-Bärguiden, en helt ny del i appen som handlar om vikten av att bära ditt barn. Där vi ger råd och tips på vilka bärmedel som finns och vad du ska tänka på när du bär ditt barn. Du hittar Bärguiden i menyn under "Graviditet A till Ö".

Om du gillar vår app, så skriv gärna en recension i App Store.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5

Customer Reviews

Bedste gravid app.

Helt klart den bedste graviditets app på app store!

Fantastisk app

En super god app! Man kan følge med igennem hele graviditeten, uge for uge og læse om udviklingen. Jeg er enormt glad for den.

Fejl i vetimer

Har lige opdateret appen. Nu er der fejl i vetimeren. Det skal vist lige rettes fra jeres side....

Preglife - Gravidkalender & BabyApp
View in iTunes
  • Free
  • Category: Health & Fitness
  • Updated:
  • Version: 5.9.5
  • Size: 120 MB
  • Languages: English, Danish, Finnish, Norwegian Bokmål, Swedish
  • Developer:
Rated 12+ for the following:
  • Infrequent/Mild Medical/Treatment Information

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions: