iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Riinvest Institute by APPSIX SH.P.K., get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Riinvest Institute

By APPSIX SH.P.K.

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Aplikacioni i Institutit Riinvest, ju mundëson të keni qasje të lehtë në lajmet dhe publikimet e fundit, platformën e të dhënave, dhe kalkulatorëve financiarë dhe të tjerë, në telefonin apo tabletin tuaj. Aplikacioni shkarkohet falas.

Përmes kalkulatorëve, ju mund të kalkuloni:

- Pagën bruto/neto

- Kredinë bankare

- Kursimet pensionale

- Faturën e energjisë elektrike

- Faturën e ujit dhe kanalizimit

- Shpenzimet e doganimit të veturës

- Shpenzimet e veturës për 1 vit

- Shpenzimet e udhëtimit me veturë

- Shpërndarjen e kontributit tuaj tatimor në buxhetin e Kosovës

- Kursin e këmbimit

What's New in Version 1.2

Minor changes.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
Riinvest Institute
View in iTunes
  • Free
  • Category: Finance
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 23.2 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

This application has not received enough ratings to display a summary.