iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para escuchar un fragmento y comprar música de Atletes, Baixin de L'escenari de Manel, descarga iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita
iTunes para Mac + PC

Atletes, Baixin de L'escenari

Abre iTunes para escuchar un fragmento, comprar y descargar música.

Reseñas de clientes

Cal escoltar-lo més

Si no arrisques diuen "aquests sempre fan el mateix, sempre sona igual, ja cansa". Si arrisques diuen "s'han equivocat, no saben fer una altra cosa..." Quan haguem escoltat el disc 100 vegades, comparem. No ara.
Salvant les distàncies Manel pot ser con REM, que feien el que volien, un disc tranquil i acustic i un altre mes elèctric i cadascú es queda amb el que més li arriba, però sense deixar de banda el bon gust i la qualitat.

ja el tinc!

Trobo a faltar un aniversari o benvolgut. L haurem de matxacar mes!

Fluix

No m'agrada gens dir-ho, però aquest disc té un títol i no és "Atletes, baixin de l'escenari", sinó "Com viure de rendes".

Biografía

Fecha de formación: Barcelona, Spain, 2007

Género: Pop

Años de actividad: '00s, '10s

Manel is a Catalan folk-pop band that made its critically acclaimed album debut in 2008 with Els Millors Professors Europeus. Founded in 2007 in Barcelona, Spain, the band is comprised of Guillem Gisbert (lead vocals), Roger Padilla (guitar, vocals), Martí Maymó (bass, vocals), and Arnau Vallvé (drums, vocals). They made their full-length album debut in 2008 with Els Millors Professors Europeus on the label Discmedi. Sung in Catalan, the album was critically acclaimed in publications such as Rockdelux...
Biografía completa
Atletes, Baixin de L'escenari, Manel
Ver en iTunes

Valoraciones de clientes

Contemporáneos