iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para escuchar un fragmento y comprar música de Atletes, Baixin de L'escenari de Manel, descarga iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita
iTunes para Mac + PC

Atletes, Baixin de L'escenari

Abre iTunes para escuchar un fragmento, comprar y descargar música.

Reseñas de clientes

Cal escoltar-lo més

Si no arrisques diuen "aquests sempre fan el mateix, sempre sona igual, ja cansa". Si arrisques diuen "s'han equivocat, no saben fer una altra cosa..." Quan haguem escoltat el disc 100 vegades, comparem. No ara.
Salvant les distàncies Manel pot ser con REM, que feien el que volien, un disc tranquil i acustic i un altre mes elèctric i cadascú es queda amb el que més li arriba, però sense deixar de banda el bon gust i la qualitat.

ja el tinc!

Trobo a faltar un aniversari o benvolgut. L haurem de matxacar mes!

Fluix

No m'agrada gens dir-ho, però aquest disc té un títol i no és "Atletes, baixin de l'escenari", sinó "Com viure de rendes".

Biografía

Fecha de formación: Barcelona, Spain, 2007

Género: Pop

Años de actividad: '00s, '10s

Manel es una banda de rock catalana cuyo primer álbum en 2008, Els Millors Professors Europeus, fue muy aclamado por la crítica. La banda, fundada en 2007 en Barcelona, España, está compuesta por Guillem Gisbert (voz principal), Roger Padilla (guitarra, voces), Martí Maymó (bajo, voces), y Arnau Vallvé (batería, voces). Publicaron su primer LP en 2008 con Els Millors Professors Europeus en la discográfica Discmedi. Cantado en catalán, el álbum fue alabado por la crítica en publicaciones como Rockdelux...
Biografía completa
Atletes, Baixin de L'escenari, Manel
Ver en iTunes

Valoraciones de clientes

Contemporáneos