iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para escuchar un fragmento y comprar música de El retorn (Palau Sant Jordi 9.09.2011) [Live] de Sopa De Cabra, descarga iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita
iTunes para Mac + PC

El retorn (Palau Sant Jordi 9.09.2011) [Live]

Abre iTunes para escuchar un fragmento, comprar y descargar música.

Reseñas de clientes

Un bon concert

Fa gracia veure alguns comentaris d'ignorants que encara no saben que al seu país s'hi parlen altres llengües a part del castellà.

Si no els hi agrada sempre ens poden donar la independència i així no tindran aquest problema.

Sopa de Cabra grup de directes

El millor concert dels últims anys d'un grup inigualable. Personalment hi ha alguna cançó que em sobra (plou i fa sol, rock&roll...) i alguna altra que trobo molt a faltar (Cada minut, si et va bé, la balada de Dicky deeming...). Tot i així un cd que val molt la pena, molt millor que el directe del Bona Nit Malparits, que tenia un so deplorable.
Es un cd amb grans cançons re-versionades (Mai trobaràs, el Boig, Nits de Glòria...), la veu del Gerard s'aguanta en general força bé (algun tema se li nota la veu cascada per això), un disc molt recomanable i digne.
Gran discurs a la cançó "Guerra", 20 anys després de la versió del Ben Endins, per fi es torna a actualitzar el missatge rocker i inconformista que sempre ha tingut Sopa de Cabra.

Perfecte

Qualitat 100%. Si vas estar el 9/9 al Sant Jordi, només has de tancar els ulls per tornar-hi a estar escoltant-lo.

Biografía

Género: Rock

Años de actividad:

Los Sopa de Cabra son considerados unos de los pioneros del movimiento Rock Català. En 1986, el guitarrista Joan "Ninyin" Cardona y el bajista Francesc "Cuco" Lisicic (ambos provenientes la Ninyin's Mine Workers Union Band) se unieron al cantante Gerard Quintana, el guitarrista Josep Thio y el baterista Josep "Pep" Bosch para así conformar el grupo. Luego de dos exitosos álbumes, Sopa de Cabra estableció definitivamente su estatus de banda más importante de Cataluña con un histórico concierto en...
Biografía completa

Top álbumes y canciones de Sopa De Cabra

El retorn (Palau Sant Jordi 9.09.2011) [Live], Sopa De Cabra
Ver en iTunes

Valoraciones de clientes