Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

Permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, gènere i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament, per tal d’oferir-li un servei de màxima eficiència i qualitat al posar-se en contacte amb el 061CatSalut Respon per rebre atenció sanitària telefònica.

Permet també visionar vídeos i consells de salut, localitzar els centres sanitaris més propers i rebre notificacions relacionades amb la salut.
La APP 061CatSalut Respon es una aplicación móvil propiedad de Sistema d'Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública y gratuita, dirigida tanto a ciudadanos como a profesionales de la salud.

Permite al usuario, previo registro de sus datos (nombre, apellidos, DNI, número de tarjeta sanitaria, edad, género y dirección), el envío de éstos junto con los de geoposicionamiento, para ofrecerle un servicio de máxima eficiencia y calidad al ponerse en contacto con el 061CatSalut Respon y recibir atención sanitaria telefónica.

Permite visionar vídeos y consejos de salud, localizar los centros sanitarios más cercanos y recibir notificaciones relacionadas con la salud.

Novetats

Versió 3.0.1

Possibilitat de comunicar-te amb el 061 CatSalut Respon a través del xat actiu.

Posibilidad de comunicarte con el 061 CatSalut Respon a través del chat activo.

Valoracions i ressenyes

4.1 de 5
30 valoracions
30 valoracions
Prius1954 ,

No deixa entrar NIE

Dona error de format quan intento entrar el meu NIE (que tinc des de fa uns 30 anys). Avui dia no haurien de passar aquestes coses.
Però com a App, em sembla molt útil.

Anahdezb ,

El xat no va, a mediQuo si contesten

No serveix per res. Em contesten que no em poden atendre i que truqui, aleshores per què teniu xat? A la app de xat mèdic mediQuo contesten al monent i es gratis.

Antonio Llubes ,

Fotos

Aniria bé que es pogués fer fotos i enviar-les per la App del lloc incident, de la localització, etc.

Informació

Desenvolupador
Generalitat de Catalunya
Mida
40.9 MB
Categoria
Medicina
Compatibilitat
Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.
Idiomes
Català, Anglès, Espanyol
Edat
Has de tenir més de 17 anys per descarregar aquesta app.
Informació mèdica/de tractaments poc freqüent/lleu
Accés web no restringit
Copyright
© Generalitat de Catalunya 2014
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar