Captures de pantalla

Descripció

A Aigües de l'Horta volem fer-te la vida més fàcil, per això hem posat a la teva disposició la nova App de l'Oficina Virtual, tenint en compte les teves necessitats i des d'on podràs realitzar totes les teves gestions d'una manera fàcil i ràpida. Un espai més pràctic i àgil des d'on podràs fer les operacions habituals sobre el teu contracte.

Podràs consultar el detall de totes les factures emeses i saber si tens factures pendents de pagament de manera ràpida i senzilla i hem incorporat gràfiques per tal que puguis seguir l'evolució del teu consum durant els últims mesos, així com el seu import. A més, podràs modificar les dades de pagament i de correspondència del teu contracte, entre d'altres gestions.

Destaquem la possibilitat de donar-te d'alta en el nostre servei de factura sense paper. Un sistema més còmode, ràpid, ecològic i segur per rebre totes les teves factures i consultar-les en línia sempre que ho necessitis.

Descarrega't la nostra App gratuita i comença a gaudir ara de tots els seus avantatges!!!
-------
En Aigües de l'Horta queremos hacerte la vida más fácil, por esto hemos puesto a tu disposición la nueva App de la Oficina Virtual, teniendo en cuenta tus necesidades y desde donde podrás realizar todas tus gestiones de una manera fácil y rápida. Un espacio más práctico y ágil desde donde podrás hacer las operaciones habituales en tu contrato.

Podrás consultar el detalle de todas las facturas emitida y saber si tienes facturas pendientes de pago de forma rápida y sencilla y hemos incorporado gráficos para que puedas seguir la evolución de tu consumo durante los últimos meses, así como su importe. Además, podrás modificar los datos de pago y de correspondencia de tu contrato, entre otras gestiones.

Destacamos la posibilidad de darte de alta en nuestro servicio de Factura sin Papel. Un sistema más cómodo, rápido, ecológico y seguro para recibir todas tus facturas y consultarlas en línea siempre que lo necesites.

¡Descárgate nuestra App gratuita y empieza a disfrutar ahora de todas sus ventajas!

Novetats

Versió 1.6.2

S’afegeixen noves funcionalitats pel  registre online i la gestió d’altes, baixes i canvis de titular dels subministraments d’aigua. 
----------
Se añaden nuevas funcionalidades para el registro online y la gestión de altas, bajas y cambios de titular de los suministros de agua.

Valoracions i ressenyes

andreumac

Funciona mal

Es un desastre esta App, no puedes acceder, siempre dice que el Usuario o Contraseña estan mal.Lleva asi desde siempre.Me puse en contacto con la empresa del agua para que solucionaran el problema y ni caso, incluso despues de que la persona que me atendio comprobara que esto es asi ya que le facilite mis datos de acceso para que entrara con su movil y me dio la razón.La verdad es que para tener una App que no funciona y que ni la actualizan ni atienden las indicaciones de mal comportamiento valdria la pena que la retirasen para no hacer perder el tiempo a la gente y también recriminar a la empresa propietaria de la App que la sigan anunciando en su web como un servicio que realmente no funciona.Un autentico fiasco.

Picanya1968

Registro?

No aparece en la app como registrarse, así que no es cierto que te la descargas y ya puedes utilizarla, eso es falso.

Informació

Desenvolupador
SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A.
Mida
17.4 MB
Categoria
Utilitats
Compatibilitat
Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 8.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.
Idiomes
Anglès, Espanyol
Edat
Classificada 4+
Copyright
© SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A.
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar