iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l'iBooks Store.Si l'iBooks no s'obre, fes clic a l'app iBooks al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Per descarregar l'app gratis Aigües de Barcelona - Oficina en Xarxa de/d' SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A., obtingues l'iTunes ara.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis
iTunes per al Mac i PC

Aigües de Barcelona - Oficina en Xarxa

De/d' SYNECTIC, TECNOLOGIAS DE LA INFORMACION S.A.

Obre l'iTunes per comprar i descarregar apps.

Descripció

A Aigües de Barcelona volem fer-te la vida més fàcil, per això hem posat a la teva disposició la nova App de l'Oficina en Xarxa. Un espai més pràctic, innovador i àgil, des d'on podràs fer les operacions habituals sobre el teu contracte.

Podràs consultar el detall de totes les factures emeses. Gràcies al nostre cercador avançat, trobar la factura que necessitis serà qüestió d'un moment.

També podràs saber si tens factures pendents de pagament de forma ràpida i senzilla, amb la opció d´abonar-les mitjançant targeta bancària. I hem incorporat gràfics perquè puguis seguir l'evolució del teu consum durant els últims mesos, així com l'import. A més, podràs modificar les dades de pagament i de correspondència del teu contracte, entre altres gestions.

Així mateix, disposaràs d´un espai per consultar totes les gestions que hagis realitzat amb nosaltres, i conèixer de primera mà en quina situació es troben. Com també, tindràs la oportunitat de configurar i rebre avisos per SMS i/o EMAIL, sobre afectacions en el servei, anomalies detectades en el teu consum o possibles fuites i canvis de comptador entre d´altres més.

Destaquem la possibilitat de donar-te d'alta al nostre servei de Factura sense Paper. Un sistema més còmode, ràpid, ecològic i segur per rebre totes les teves factures i consultar-les en línia sempre que ho necessitis.

Descarrega't la nostra App gratuïta i comença a gaudir ara de tots els seus avantatges!
-------
En Aigües de Barcelona queremos hacerte la vida más fácil, por eso hemos puesto a tu disposición la nueva App de la Oficina en Red. Un espacio más práctico, innovador y ágil, desde donde podrás realizar tus operaciones habituales sobre tu contrato.

Podrás consultar el detalle de todas las facturas emitidas. Gracias a nuestro buscador avanzado, encontrar la factura que necesites será cuestión de un momento.

También podrás saber si tienes facturas pendientes de pago de forma rápida y sencilla, con la opción de abonarlas mediante tarjeta bancaria. Y hemos incorporado gráficos para que puedas seguir la evolución de tu consumo durante los últimos meses, así como su importe. Además, podrás modificar los datos de pago y de correspondencia de tu contrato, entre otras gestiones.

Así mismo, dispondrás de un espacio para consultar todas las gestiones que hayas realizado con nosotros, y conocer de primera mano en qué situación se encuentran. Como también, tendrás la oportunidad de configurar y recibir avisos por SMS y/o EMAIL, sobre afectaciones en el servicio, anomalías detectadas en tu consumo o posibles fugas y cambios de contador entre otros más.

Destacamos la posibilidad de darte de alta en nuestro servicio de Factura sin Papel. Un sistema más cómodo, rápido, ecológico y seguro para recibir todas tus facturas y consultarlas en línea siempre que lo necesites.

¡Descárgate nuestra App gratuita y empieza a disfrutar ahora de todas sus ventajas!

Novetats de la versió 1.7.4

En aquesta actualització s'han realitzat correccions de petits errors i millores del rendiment de l'aplicació.
A més, aprofitem per informar-te dels nous horaris a les nostres Oficines d'Atenció presencial, en vigor des del 1 de Gener de 2017.
-------
En esta actualización se han realizado correcciones de pequeños errores y mejoras del rendimiento de la aplicación.
Además, aprovechamos para informarte de los nuevos horarios en nuestras Oficinas de Atención presencial, en vigor desde el 1 de Enero de 2017.

Captures de pantalla

Captura de pantalla de l’iPhone 1
Captura de pantalla de l’iPhone 2
Captura de pantalla de l’iPhone 3
Captura de pantalla de l’iPhone 4
Captura de pantalla de l’iPhone 5
Captura de pantalla de l'iPad 1
Captura de pantalla de l'iPad 2
Captura de pantalla de l'iPad 3
Captura de pantalla de l'iPad 4
Captura de pantalla de l'iPad 5
Aigües de Barcelona - Oficina en Xarxa
Veure a l'iTunes
Aquesta app està dissenyada per a l'iPhone i l'iPad
  • Gratis
  • Categoria: Utilitats
  • Actualització:
  • Versió: 1.7.4
  • Mida: 12.1 MB
  • Idiomes: Català, Espanyol
  • Desenvolupador:

Compatibilitat: Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.0 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod touch.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per visualitzar una mitjana per a la versió actual d'aquest/a aplicació.
Totes les versions: