Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

Altafulla turística es una aplicación para dispositivos móviles que presenta el municipio de Altafulla como un destino de la Costa Dorada con personalidad propia. Ofrece una muestra de los atractivos culturales, paisajísticos, gastronómicos y deportivos de este municipio ideal para las familias y con servicios adaptados a las necesidades de un turismo cada vez más exigente e informado.

Esta aplicación reúne los principales enclaves históricos y patrimoniales ineludibles como la Vila Closa, las Botigues de Mar y la villa romana de Els Munts; las construcciones históricas, la cultura y el folklore, lo que podemos hacer y los lugares para ir de compras.  Descubra Altafulla, el legendario municipio de las brujas.

Altafulla Turística és una aplicació per a dispositius mòbils que us presenta la vila d’Altafulla com una destinació amb personalitat pròpia dins de la Costa Daurada. Aquí us mostrem els atractius culturals, paisatgístics, gastronòmics i esportius del municipi ideal per a les famílies, amb serveis adaptats a les necessitats d’un turisme cada cop més exigent i informat.

Aquesta aplicació reuneix els principals indrets històrics i patrimonials ineludibles de visitar com ara la Vila Closa, les Botigues de Mar i la Vil·la romana dels Munts; les construccions històriques, la cultura i el folklore, el què podem fer i on podem anar a comprar. Descobriu Altafulla, el llegendari municipi de les bruixes.

Novetats

Versió 1.4.4

Canvis per iOS9

Informació

Desenvolupador
Croma Produccions Multimedia
Mida
74.8 MB
Categoria
Viatges
Compatibilitat
Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.
Idiomes
Alemany, Anglès
Edat
Classificada 4+
Copyright
© Croma Produccions Multimèdia SL
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar