Capturas de pantalla

Descripción

· Vals regal: Genera vals regal acumulant punts amb les teves compres. T’entregarem el val regal corresponent en funció dels punts acumulats cada tres mesos.

· Descomptes personalitzats: Cada mes rebràs descomptes personalitzats adaptats als teus gustos i necessitats a través del tiquet de compra, missatge de text, correu electrònic o app.

· Preus Club: Podràs consultar totes les Promocions Club en productes seleccionats.

· Informació exclusiva: T’informarem del llançament de nous productes i podràs participar en les valoracions i proves de tast. A més, t'assabentaràs de totes les nostres activitats: tallers de cuina per a adults i nens, visites a les nostres instal·lacions, cursos de maridatge, xerrades relacionades amb el món de l'esport, la nutrició, etc.

· Descomptes en productes i serveis d’altres marques: Gaudeix de descomptes i condicions especials en centres òptics, botigues de material esportiu, activitats d’oci i aventura, hotels i balnearis.

A més, podràs utilitzar altres funcions de l'aplicació com localitzar les botigues més properes, consultar horaris i telèfons, consultar els teus punts i ofertes personals o estar al dia de les darreres novetats. A Ametller Origen volem estar a prop teu i ajudar-te a portar una alimentació equilibrada i saludable.

Novedades

Versión 1.7

· Genera vals regal acumulant punts amb les teves compres
· Descomptes personalitzats
· Podràs consultar totes les Promocions Club en productes seleccionats
· Informació exclusiva
· Descomptes en productes i serveis d’altres marques

Valoraciones y reseñas

1.6 de 5
29 valoraciones

29 valoraciones

Éstetambién? ,

Targeta client, móvil / tickets

Al 2019, una empresa q opta per cultivar amb sostenibilitat , fa ús de targetes tenint app al móvil? D’acord, hi ha gent q no domina móvil, però els que sí estalvieu-nos anar amb ambdues coses si us plau o és perquè normalment no hi pensem i així us estalvieu descomptes ...?

I afegiria tot el que es diu a la ressenya anterior.

Lovedj1 ,

Totalmente inútil para el cliente

No tiene botón de ir para atrás, algo básico en cualquier navegación. Hay que introducir los datos de acceso cada vez que entras, inaudito en otras apps. Las ofertas del club sólo las puedes ver pero no usar. Para ello necesitas llevar el tíquet impreso. Entonces para qué me las mostráis aquí? Y este sistema de dude Liza IIN que usáis premia a los que más gastan y discrimina por lo tanto a las parejas y solteros sin hijos. Muy mal. Deberíais seguir el ejemplo de Veritas. Una app realmente útil y un sistema de diseminación que premia a todos por igual, sin necesidad de tener que gastar más y sin fecha de caducidad.

raikonendevallecas ,

Qui ha fet aquesta app ?

Es realment dolenta
cal que en feu una mes usable i la faré servir..., de moment desinstalada

Información

Desarrollador
Casa Ametller,S.L.
Tamaño
53.4 MB
Categoría
Utilidades
Compatibilidad

Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
Clasificada 4+
Copyright
© Ametller Origen 2018
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar