Captures de pantalla

Descripció

BibliotequesXBM és l’aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la demarcació tens més a prop i les activitats que t'ofereixen. Troba i situa en el mapa les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. Pots cercar les activitats per paraula clau, data, tipus d’activitat, municipi, bibliobús i biblioteca, així com desar les activitats i biblioteques preferides a l’aplicació i al calendari del teu telèfon. La informació bàsica de cada biblioteca inclou horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte i activitats programades. En el cas dels bibliobusos també trobaràs informació sobre les parades i activitats, i podràs contactar amb el teu bibliobús.

A més, si et valides amb les dades d’usuari, pots dur el carnet de la biblioteca al teu mòbil per accedir als serveis de les biblioteques (pots desar diversos carnets). També pots consultar el catàleg de la XBM i el teu espai personal, on podràs veure quins documents tens en préstec, renovar documents, fer reserves o cancel•lar-les. Així mateix, et permetrà reservar sessions d’Internet a les biblioteques.

La XBM està formada per més de 225 biblioteques i 10 bibliobusos.

Novetats

Versió 2.0.11

Solucionats els errors de la versió 2.0.7
Desa fins a deu carnets a l'app
Escaneja el codi de barres del carnet físic
Desa activitats al calendari
Comparteix les activitats a les xarxes socials, WhatsApp i correu electrònic
Accedeix al teu compte personal per consultar, renovar i reservar documents
Incorpora informació dels bibliobusos i les seves activitats
Reserva ordinadors a la biblioteca que escullis
Formulari de contacte amb el teu bibliobús per demanar documents o fer suggeriments
Millora del rendiment de l'app
Canvi de disseny

Valoracions i ressenyes

2.2 de 5
22 valoracions
22 valoracions
Dpo33

Molt bona!

Per fi una app d biblios xula! Escaneges el carnet i el guarda, he pogut renovar préstecs i saber les activitats d les biblios del meu voltant. Molt millor q l anterior versió!

Eouu

Falla más que una escopeta de feria

La idea de la app está muy bien, es fácil de usar. Pero al menos en iPhone 6 no te deja hacer scroll al ver tus reservas o los libros que tienes prestados. O sea, que no sirve. Quizás hacer un buen QA antes de lanzar la app hubiese sido una buena idea. Cuando lo arreglen cambiare mi reseña 😕

Sandraperezalbin

Bona amb errades greus

És una app fàcil e intuïtiva.
Si no fos per les errades seria perfecte. Falla el scroll en les reserves i el médico greu és que per enregistrar els carnets te'ls desa però al tancar app i tornar a obrir no els recorda. Una llàstima.

Informació

Desenvolupador
Diputaci� de Barcelona
Mida
17.2 MB
Categoria
Educació
Compatibilitat
Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 8.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.
Idiomes
Alemany, Anglès, Francès, Italià, Neerlandès
Edat
Classificada 4+
Copyright
© Diputació de Barcelona
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar