Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

¿Qui som?

En molt poc temps sortirà l'app bnc10. Una banca 100% digital sense comissions, sense obligacions, i sense mals de cap. Estem treballant dia i nit per treure l'app intel·ligent per als teus diners però mentrestant... Vols ser dels primers usuaris? Apunta't.

Com ens coneixerem?

Vols ser el primer a saber quan ens enlairem? Vols ser VIP de bnc10 i ser el primer en assabentar-te de tot?

Descarrega't la nostra pre-app i no només estaràs a la nostra waiting list... també tindràs l'oportunitat de participar en el sorteig d’un viatge per Europa!

En què t'ajudarem?

- Som el primer neobanc only mobile que tindrà un gestor personal que t'acompanyarà i t’ajudarà en tot el que necessitis.
- Estalviaràs molt, el cost per treure diners d'un caixer serà zero sí sí, no tindrà cap cost independentment de l'entitat des de la qual treguis els diners.
- Volem ser el teu company de viatge ideal, podràs treure diners de caixers de tot Europa a cost zero i amb el millor canvi de divisa.
- Podràs compartir despeses amb els amics, enviar o sol·licitar diners de forma ràpida sense necessitat de trucades incòmodes ni transferències.
- Controlaràs totes les teves despeses i les teves finances de forma molt senzilla. Podràs veure tots els descomptes aplicats i les devolucions en comissions.

Com ho farem?

bnc10 t'enviarà una targeta dèbit de forma gratuïta. Amb ella podràs fer compres en línia de manera segura i rebre devolucions en concepte de comissions o campanyes promocionals.

Però sabem que no es tracta de donar una targeta i llest, volem acompanyar-te, escoltar-te i solucionar les teves necessitats diàries.

Per on comencem?

A bnc10 sabem que ets especial, per això hem creat una pre-app, anterior al llançament, perquè puguis entrar, conèixer al nostre CEO i convidar-te a ser un dels primers a utilitzar l'aplicació.

No et volem devetllar cap secret més però quan entris et trobaràs algunes sorpreses. T'apuntes?

Novetats

Versió 1.0.2

- Arreglats alguns errors amb pantalles petites
- Hem afegit un gif molt molón
- I altres cosetes per millorar l'experiència d'usuari

Valoracions i ressenyes

4.5 de 5
50 valoracions
50 valoracions
Anbu_13 ,

Interesante

Ahora veremos lo que se tarda en juntar 40M a base de micro aportaciones.
Con cada lanzamiento de este tipo de apps la banca tradicional empieza a palidecer....

Kiridanselo ,

No entiendo

Hola Buenas una duda que tengo se supone que es una especie de banco que va abrir muy pronto me gustaría saber qué día más o menos va abrir Y qué tipo de banco es cuál es van hacer los beneficios por qué no veo realmente todavía qué tipo de beneficios te vas a portar y si tú depositas tu dinero qué tipo de cuentas ay si de nómina de ahorro de inversión entonces me gustaría saber en que mismo se va a basar este banco y cuál es van hacer los beneficios

Resposta del desenvolupador ,

Hola, en primer lugar muchas gracias por el feedback. La fecha estimada de lanzamiento esta pensada para mayo. Bnc10 es una banca digital, que no te cobrará comisiones de ningún tipo (ni por darte de alta, ni por mantenimiento, ni por baja, etc), tampoco te cobrará para llevar a cabo transferencias tanto sean de tipo nacional o internacional en cualquier entidad. Por otra parte entregaremos a los usuarios que lo soliciten tarjeta mastercard gratuita.

Dispondremos de IBAN local, es decir, a pesar de ser una banca digital, podrás, como siempre y si quieres domiciliar tu nómina, recibos, etc ... No tendremos sede física, pero podrás sacar dinero de cualquier cajero del mundo y de cualquier entidad sin pagar nada (Sin embargo, como condición ponemos que la disponibilidad de retiradas gratuitas sea de 3 por mes).

Una de las otras funcionalidades que ofrecemos es la de pagos instantáneos, por ejemplo, si vas a cenar con amigos o en familia y deseas dividir la cuenta al pagar, o hacer un regalo en grupo ...
Y poco a poco, iremos introduciendo más funcionalidades de utilidad.
Esperamos haber respondido todas tus dudas. Siempre puedes contactarnos por mail a hola@bnc10.com hablaremos contigo encantados.

Andrea25036642 ,

Error

Descargue la app, pero cuando quise introducir mis datos hubo un error. Con el email todo bien, cuando pasó a pedir el número de contacto, el teclado numérico donde te indican que tienes que marcar el número, le faltaba el 0 y tampoco tenía la opción para borrar.

Resposta del desenvolupador ,

Hola. Si nos mandas un mail a hola@bnc10.com con una captura de pantalla del problema, lo reportaremos a nuestro departamento de tecnología para intentar solucionar el problema lo antes posible. Muchas gracias por tu feedback.

Informació

Desenvolupador
BNC10 Barcelona Fintech, S.L.
Mida
52 MB
Categoria
Finances
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Anglès

Edat
Has de tenir més de 17 anys per descarregar aquesta app.
Apostes i concursos
Copyright
© BNC10 BARCELONA FINTECH S.L.
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar