Capturas de pantalla

Descripción

Aplicació mòbil del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, que facilita la cerca de tots els avantatges, propostes i serveis que el carnet ofereix arreu del territori. Ara, a més de permetre als usuaris acreditar-se ensenyant el carnet per la pantalla, també inclou el bescanvi dels vals del Pack Jove Virtual:

- L'APP del Carnet Jove permet que els titulars puguin fer el bescanvi dels vals del PACK JOVE VIRTUAL a través del seu mòbil.
- Es pot cercar tota la informació dels més de 8.000 descomptes que ofereix el carnet arreu de Catalunya, i utilitzar-los des del propi mòbil, acreditant-se amb el CARNET JOVE VIRTUAL.
- L'APP també inclou les darreres novetats, informació sobre l'assegurança d'assistència en viatges, així com l'accés a les propostes del Programa Connecta't.

Novedades

Versión 4.5.0

S'ha afegit l'accés a la informació i descomptes del nou Carnet Jove Municipal, i accessos directes a descomptes d'ús mes quotidià.
Així mateix s'ha prioritza't la visualització dels descomptes a través del mapa perquè els usuaris puguin informar-se del que tenen al seu voltant i alhora utilitzar-los amb més facilitat.

Valoraciones y reseñas

1.7 de 5
67 valoraciones
67 valoraciones
Marc1231

No está al día

Para cuando sacarán la aplicación en el Apple Watch?

elisabet reseña

Se cuelga y no funciona bien

Si quitáis el pack en papel lo mínimo es tener una app al día que funcione siempre bien y no se cuelgue y sea fácil i práctica de utilizar, ya que el buscador no funciona bien, tú pones por ejemplo Port aventura en la búsqueda y te salen otras cosas pero no lo que tú buscas y lo tienes que hacer manualmente, que con la cantidad que cosas que hay cuesta.
Está bien ahorrar en papel, pero ya hace un par de años que lo tenéis en app y aún no funciona como debería.
Agradecería una actualización de la App que por fin vaya bien, ya que pagamos por tener el carnet y realmente es una buena idea, pero la app lo complica mucho. Gracias

Respuesta del desarrollador

Elisabet, sentim molt que l’APP no compleixi les teves expectatives (seguirem treballant per millorar-la). Sàpigues que també pots aconseguir els vals en PDF, sol·licitant-los a través de www.carnetjove.cat, des d'on podràs imprimir-te’ls i presentar-los en paper.

El Pack Virtual assegura que tots els titulars pugueu accedir als vals, ja que abans, quan eren impresos, s’esgotaven i alguns titulars us quedàveu sense poder gaudir d’aquestes promocions.

Respecte als vals que buscaves, comentar-te que el nom correcte del parc temàtic és "PortAventura", escrit tot junt. Així que en aquest sentit, la cerca la realitza correctament.

Davant de qualsevol problema sempre pots contactar amb nosaltres a través del correu carnetjove@gencat.cat

Xaxaxr

Fatal

La idea és molt bona però no l’han desenvolupat bé. Al principi pensava que seria la versió de prova però la app ja porta activa un parell de temporades. La usabilitat és horrible: s’encalla, quan tornes enrere has de començar a mirar-ho tot des del principi, costa trobar el què busques, etcetcetc.

Respuesta del desarrollador

Reportarem els teus comentaris als desenvolupadors de l'APP, ja que seguim treballant per millorar-la. Sàpigues que també pots aconseguir els vals en PDF, sol·licitant-los a través de www.carnetjove.cat, des d'on podràs imprimir-te’ls i presentar-los als establiments en paper.

Información

Desarrollador
Generalitat de Catalunya
Tamaño
32.4 MB
Categoría
Entretenimiento
Compatibilidad
Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2012 Generalitat de Catalunya
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar