Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

- Amb català -

Aplicació del centre d’art la Panera amb què podràs veure les exposicions en curs i gaudir de l’apartat «Art Mòbil», que inclou una peça d’art exclusiva creada per a aquest suport.
Peces pensades expressament per utilitzar un iPhone com a suport. Una nova proposta del Centre d’Art la Panera amb la qual es convidarà els artistes a elaborar una obra per a aquest suport tecnològic.
L’objectiu és oferir un art mòbil per al mòbil, obres que l’espectador es pugui endur vagi on vagi. A la vegada, es pretén que l’espectador tingui l’oportunitat de descobrir noves creacions d’art d’una manera diferent a l’habitual.


- En castellano -
Aplicación del centro de arte la Panera con la que podrás ver las exposiciones en curso y disfrutar del apartado «Arte Móvil», que incluye una pieza de arte exclusiva para este soporte.
Piezas pensadas expresamente para utilizar un iPhone como soporte. Una nueva propuesta del Centre d’Art la Panera con la cual se invitará a los artistas a elaborar una pieza para este soporte tecnológico.
El objetivo es ofrecer un arte móvil para el móvil, obras que el espectador se pueda llevar vaya donde vaya. A la vez, se pretende que el espectador tenga la oportunidad de descubrir nuevas creaciones de arte de una manera distinta a la habitual.

Novedades

Versión 2.5

Sara Ramo,

Valoraciones y reseñas

olomir ,

Genial!

Genial aplicació per veure les exposicions de la panera abans d'anar-hi. Disseny fi i elegant.

Enhorabona.

Eufemio Garcia (Iniesta) ,

Excel•lent!

Gran aplicació! Felicitar al centre d'art la Panera per fer arribar d'aquesta forma tan interactiva l'art a tothom!

xmaya ,

Aplicació genial

L'aplicació està molt ben treballada. Molt sòbria a nivell gràfic i amb informació útil del museu. El que més m'agrada són les peces d'art mòbil una innovació interessant.

Información

Desarrollador
USE-IT-EASY INTERFACES
Tamaño
36.3 MB
Categoría
Referencia
Compatibilidad
Requiere iOS 7.1 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Español, Catalán
Edad
Clasificada 4+
Copyright
© Centre d'Art La Panera
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador