Capturas de pantalla

Descripción

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) és l’obra de referència que estableix la normativa lèxica de la llengua catalana. D’ençà de la seva publicació, l’abril de 2007, la segona edició del DIEC ha estat objecte de diverses actualitzacions. A través d’aquesta aplicació, l’Institut posa a l’abast dels usuaris la versió completa i més actual de l’obra, que incorpora periòdicament les esmenes que són aprovades.

L'INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS

L’Institut d’Estudis Catalans és una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana. La llengua pròpia de l’Institut és el català i el seu àmbit d’actuació oficialment reconegut s’estén a les terres de llengua i cultura catalanes. La seva funció com a acadèmia de la llengua fou reconeguda l’any 1991 per la Llei 8/1991, de 3 de maig, segons la qual l’Institut és l’encarregat d’establir i actualitzar la normativa lingüística del català.

Més informació a:

Web de l’IEC:
www.iec.cat

Twitter:
https://twitter.com/iec

Facebook:
http://www.facebook.com/InstitutEstudisCatalans

INFORMACIÓ LEGAL

Són rigorosament prohibides, sense l'autorització escrita dels titulars del copyright, l'extracció, la reutilització i la reproducció en qualsevol mena de suport o el tractament informàtic del contingut d’aquesta base de dades. També n'és prohibit el lloguer, el préstec i l'accés per xarxa telemàtica o per la Internet. Les infraccions d'aquests drets estan sotmeses a les sancions establertes per les lleis.

Novedades

Versión 2.2.1

Adaptació a l’IOS 11

Valoraciones y reseñas

2.8 de 5
49 valoraciones
49 valoraciones
Sr. Claramunt

Ressenya

El tio que ha fet la ressenya anterior és un xerrupaescrots.

Jesús SG

Correcte però falta actualitzar

L’aplicació i el seu funcionament és correcte, però s’hauria d’actualitzar a la nova versió d’iOS i fer-la compatible amb les pantalles dels nous dispositius.

mallorqui furios

Mu mal

Aplicació garrapastrosa

Información

Desarrollador
Ramon Corbella bosch
Tamaño
38.4 MB
Categoría
Referencia
Compatibilidad
Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
Institut d'Estudis Catalans © 2012
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar