Screenshots

Description

Amb l’aplicació d’ElNacional per a iOS, tens a l'abast tota l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva de Catalunya.
Una app ràpida, fàcil i intuïtiva que et permet guardar articles i personalitzar la portada del diari. Totalment gratuïta.

FUNCIONALITATS
L’aplicació és molt senzilla d’utilitzar. Consta de 4 botons que encapçalen la pantalla.

Botó tornar endarrere: Permet anar a la portada en qualsevol moment de la navegació.

Botó N+: És on localitzem els articles, firmes, seccions, cerques o etiquetes guardades prèviament. Aquí gestiones quins articles guardats pots destacar com a favorits.

Per personalitzar la portada del diari, primer has de guardar el contingut que t'interessa (per exemple: secció esports) i des de N+ fas clic a la icona en forma de punts suspensius on has de prémer la icona en forma de casa.

Botó +: És el botó que et permet guardar el contingut.

Botó compartir: Et permet compartir el contingut a les xarxes socials i a tots els canals de comunicació que tinguis disponibles al mòbil.

El Nacional.cat és un diari català, de vocació europea i global, que neix a la xarxa sota la direcció i l’impuls del periodista José Antich i un equip de professionals compromesos amb els valors del periodisme des d’una mirada lliure, plural i oberta.

El Nacional.cat s’edita en català i en castellà. Té els àmbits d’atenció preferent en l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva, amb especial atenció a la dinàmica informativa de Catalunya.
_____

El Nacional.cat es un diario catalán, de vocación europea y global, que nace en la red bajo la dirección y el impulso del periodista José Antich y un equipo de profesionales comprometidos con los valores del periodismo desde una mirada libre, plural y abierta.

El Nacional.cat se edita en catalán y en castellano. Tiene sus ámbitos de atención preferente en la actualidad política, económica, social, cultural y deportiva, con especial atención a la dinámica informativa de Catalunya.

What’s New

Version 1.2.3

Adaptació a iphone XR
Errors menors corregits

Ratings and Reviews

3.8 out of 5
33 Ratings
33 Ratings
Abcccx ,

Falta pulir

Molt bon diari, tot i així falta pulir detalls de la part superior de la app

PereSB ,

No adaptada a Notch

El menú superior no es visualitza i per tant no permet navegar. La versió web és millor que la app.

Hurodal ,

El contenido bien, la app, no tanto

Al final la he borrado y me he puesto un acceso directo a la web, porque en la web puedo hacer dos cosas que con la app no:
Hacer zoom con los dedos cuando quiero examinar una imagen.
Deslizar el dedo desde la izquierda al centro para retroceder rápidamente a la página anterior en vez de tener que pulsar atrás y esperar unos segundos a que se cargue de nuevo

Information

Seller
GRUP LES NOTICIES DE CATALUNYA SL.
Size
56.3 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Catalan, Spanish

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Unrestricted Web Access
Copyright
© (c) 2017 GRUP LES NOTICIES DE CATALUNYA.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like