Capturas de pantalla

Descripción

Aquesta aplicació permet consultar els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre de 2017.

Permet consultar la participació i els resultats de les eleccions del 21D a Catalunya, per circumscripció, per comarca i per municipis, així com els resultats obtinguts per cada candidatura presentada, incloent els candidats electes. Pots configurar “el teu parlament” i compartir-lo a les xarxes socials.
També permet accedir a les dades de les eleccions del 2015 i 2012.Esta aplicación permite consultar los resultados de las elecciones al Parlamento de Cataluña del 21 de diciembre de 2017.

Permite consultar la participación y los resultados de las elecciones del 21D en Cataluña, por circunscripciones, por comarca y por municipios, así como los resultados obtenidos por cada candidatura presentada, incluyendo los candidatos electos.
Puedes configurar “tu parlamento” y compartir-lo en las redes sociales. También permite acceder a los datos de las elecciones del 2015 y 2012.

Novedades

Versión 2.0.0

Versió que inclou els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre de 2017 segons l'escrutini definitiu, un cop incorporat el vot des de l'estranger.

Versión que incluye los resultados de las últimas elecciones al Parlamento de Cataluña del 21 de diciembre de 2017 según el escrutinio definitivo, una vez incorporado el voto desde el extranjero.

Reseñas de los clientes

4.3 de 5

52 valoraciones

52 valoraciones

Està molt bé

Gerilp_02

És molt completa, amb aquesta App, tots podrem veure com Catalunya aconsegueix la república

Respuesta del desarrollador

Hola Gerilp_02, gràcies pel comentari sobre l'app. Gaudeix de totes les seves funcionalitats durant la jornada electoral.

#ffff00

El Pacu

Bona eina per consultar els resultats d’unes eleccions il•legítimes convocades pels descendents directes del franquisme

Eleccions NO legítimes

josep96

És l’app d’unes eleccions NO legítimes i NO convocades pel President de Catalunya. Són les eleccions del 155. Votarem i guanyarem, per reafirmar la REPÚBLICA declarada el 27O.

Información

Desarrollador
Generalitat de Catalunya
Tamaño
15.7 MB
Categoría
Noticias
Compatibilidad
Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 12,9", iPad Pro de 12,9" Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 9,7", iPad Pro de 9,7" Wi-Fi + Cellular, iPad (quinta generación), iPad Wi-Fi + Cellular (quinta generación), iPad Pro de 12,9" (segunda generación), iPad Pro de 12,9" Wi‑Fi + Cellular (segunda generación), iPad Pro de 10,5", iPad Pro de 10,5" Wi‑Fi + Cellular y iPod touch (6ª generación).
Idiomas
Español, Catalán, Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
© 2017 Generalitat de Catalunya
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar