Captures de pantalla

Descripció

Estigues al corrent de tot allò que t'apassiona de l'esport. Amb l'app de FlashScore, estàs sempre a un clic de distància dels marcadors en directe més ràpids, estadístiques, classificacions i quadres de més de 30 esports i 9000 competicions arreu del món.


RESULTATS RÀPIDS I PRECISOS

• GRAN COBERTURA: Cobrim més de 30 esports i 9000 competicions arreu del món. Pots seguir +1200 competicions de futbol!
• VELOCITAT: Tant si s'ha anotat un gol, s'ha mostrat una targeta vermella, com si ha finalitzat un set o un període, ho sabràs al mateix moment que el públic assistent en directe.


NO ET PERDIS MÉS PARTITS 

• EQUIPS PREFERITS, PARTITS I COMPETICIONS: No perdis el temps i segueix només els teus partits, equips i competicions preferits. 
• NOTIFICACIONS I ALERTES: Resultats, alineacions, targetes vermelles… No et perdràs res d’això. Simplement selecciona els teus partits i espera que el teu mòbil t’informi. 
• EN SINCRONIA: T’agrada canviar entre l’ordinador, el mòbil i la tauleta? Estem preparats per això: com a usuari registrat, veuràs tota la informació personalitzada a tots els teus dispositius. 


CLASSIFICACIONS I DETALLS DELS PARTITS

• TRANSCURS DEL PARTIT I COMENTARIS EN DIRECTE: No pots veure el partit a la TV? Cap problema: segueix-lo segon a segon i no et perdis cap actualització amb els nostres comentaris en DIRECTE. 
• ALINEACIONS I HISTORIAL D’ENFRONTAMENTS: Necessites consultar les alineacions abans de l’inici del partit? Les tenim amb antelació. I també un historial d’enfrontaments, perquè puguis veure els resultats de partits anteriors entre els dos equips en qüestió. 
• CLASSIFICACIONS EN DIRECTE: Un gol ho pot canviar tot. Les nostres classificacions en directe et mostraran si un gol anotat ha modificat la classificació, així com la taula de golejadors. 


COBERTURA ESPORTIVA

Futbol, Bàsquet, Tennis, Golf, Handbol i 33 esports més.
Trobes a faltar el teu esport preferit a la nostra app? Això podria canviar aviat - estem contínuament ampliant la nostra llista d'esports!


FUNCIONS PREMIUM

La durada d'aquesta subscripció és d'1 any. El pagament es carregarà al compte d'iTunes després de la confirmació de la compra. La subscripció es renovarà automàticament a menys que la l'auto-renovació es desactivi 24 hores abans de finalitzar el període actual. La renovació es carregarà al compte 24 hores abans de la finalització del període actual i s'identificarà el cost de la renovació. Les subscripcions poden ser gestionades per l'usuari i l'auto-renovació es pot desactivar des de la Configuració del Compte després de la compra.


Condicions d'ús: https://www.livesport.eu/terms/flashscore_cat/

Novetats

Versió 4.0.3

- Vols veure tots els detalls després que acabi el partit? A les lligues més populars, ara pots trobar resums dels partits i una cobertura més àmplia després del xiulet final.
- Si has vist mai un partit a la TV i has rebut la nostra notificació de "Gol!" quan el golejador encara estava a la seva meitat de camp, t'agradarà la nostra nova funció. Ara pots silenciar les notificacions per un partit en concret - ja sigui des dels detalls de partit a través de la icona en forma de campana o directament des de la notificació. S'han acabat els spoilers!
- T'agraden els banners a la nostra app? Desempallega-te'n fàcilment des de configuració, seleccionant FUNCIONS PREMIUM, i després prem sobre "Eliminar anuncis banner" i no veuràs cap banner més en els pròxims 12 mesos.
- La nostra app parla ara diversos idiomes. Selecciona qualsevol dels més de 20 idiomes des de la configuració.
- I per últim però no menys... bé, aquesta és certament la novetat menys important: hem modificat el logotip de l'app lleugerament. Esperem que hi facis clic encara més sovint després del seu llançament! :)

Valoracions i ressenyes

4.0 de 5
55 valoracions

55 valoracions

Anthonix_92 ,

Advertising // Publicidad

The choice of removing advertising is excellent but it would be forever, not 4,49€/per year. If you change this, I will pay.

La opción de quitar la publicad es buena pero debería ser para siempre, no 4,49€/año. Si cambiáis esto, lo pagaré.

Raaaaayd ,

Notificaciones

No llegan las notificaciones

nejcjdbbz ,

Aún podría mejorar

Muy buena aplicación, añadiría un límite más alto de equipos favoritos 100 lo veo poco, actualizar las cuotas regularmente ya que en algunos partidos no llegan ni a salir las cuotas en la App y en las casas de apuestas llevan horas

Informació

Desenvolupador
Livesport s.r.o.
Mida
81.5 MB
Categoria
Esports
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Alemany, Anglès, Bokmål noruec, Coreà, Croat, Danès, Eslovac, Espanyol, Finès, Francès, Grec, Hindi, Hongarès, Indonesi, Italià, Japonès, Malai, Neerlandès, Polonès, Portuguès, Romanès, Rus, Suec, Tai, Turc, Txec, Ucraïnès, Vietnamita, Xinès simplificat

Edat
Classificada 12+ pels següents:
Apostes o apostes simulades freqüents/intenses
Copyright
© 2019 Livesport s.r.o.
Preu
Gratis
Compres integrades
  1. Versió sense banners 4,49 €

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar