iPhone Screenshots

Description

La App Itineraris Sabadell forma part del projecte KM2 Ciutat impulsat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, l’Ajuntament de Viladecans, l’Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, iEARN-Pangea i la Fundació Itinerarium.


El projecte està obert a la participació de l'administració local, centres d'ensenyament, empreses i emprenedors, comerços i qualsevol altra organització. Els participants formen part d'una xarxa comunitària orientada a fer aflorar el potencial cultural, associatiu, educatiu, comercial i turístic d'una zona de la ciutat i a fomentar l'acció social per millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

L’objectiu principal de la iniciativa és beneficiar els habitants del territori, involucrant ordinadors, dispositius mòbils i routers, però sobretot estudiants, mestres, ciutadans, entitats, comerços i administracions locals, en el desenvolupament i transformació de la seva pròpia comunitat, utilitzant tecnologies de geolocalització i metodologies de treball col·laboratiu.

Involucra la comunitat local perquè utilitzi una plataforma de geolocalització (un mapa al qual es pot accedir des d’un dispositiu mòbil o un ordinador) per accedir a informació vinculada al territori.

What’s New

Version 1.0.1

- Resolución de bugs menores

Information

Seller
Itinerarium, localitzacio Multimedia i xarxas socials SL
Size
21.9 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Catalan, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Itinerarium 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like