Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

L'app de Lloret de Mar per a dispositius mòbils forma part d’una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel•ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.

L’app de Lloret de Mar us ofereix tota la informació local d’interès a la butxaca. Hi podeu consultar tota la informació de l’agenda d’activitats, festes majors, esdeveniments concrets, avisos, les associacions de Lloret, els telèfons d’interès i emergència, el comerç local, restauració, el teatre, les notícies, salut, esports, medi ambient, el puntet, les xarxes aparcaments i transport urbà entre altres.

L’apartat de la Bústia de Comunicats es permet una nova forma d’interacció a través d’un gestor d’incidències com a model de gestió col•laborativa i participativa.

A la secció Comerç podeu trobar les fitxes de les botigues de Lloret de Mar, amb les seves dades de localització, contacte i el mapa de localització, així com la ruta per arribar a cada comerç. Dintre d’aquesta secció, també trobareu les ofertes vigents del comerç de Lloret de Mar.

Novedades

Versión 1.7

Millores internes.

Información

Desarrollador
Mostrarium SCP
Tamaño
15.5 MB
Categoría
Entretenimiento
Compatibilidad
Requiere iOS 8.1 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Español, Catalán, Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
Ajuntament de Lloret de Mar © 2018
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar