Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

O10K-Objectiu10000, és una app per a la promoció de l’activitat física de la població.
L’objectiu és conscienciar-nos que cal mantenir una vida saludable a partir de l’activitat física, en concret caminar diàriament 10000 passes.
L’ús pràctic de l’app es centra en motivar, guiar i monitoritzar l’activitat de l’usuari, alhora que aporta informació rellevant per a l’estudi dels hàbits de la població per a poder així, adaptar l’activitat dels professionals de la salut. El pot utilitzar qualsevol persona a qui li pugui ser útil una eina de control bàsic de la seva activitat diària, centrant-se especialment en la població sedentària, per a millorar els hàbits. Entre les prestacions hi trobem un podòmetre que permet controlar el número de passos/dia i l’historial (diari, setmanal i mensual), un calendari on s’hi publiquen caminades saludables, noticies d’actualitat, informació i vídeos sobre l’estil de vida saludable i reptes per afavorir el canvi d’estil de vida de la forma més divertida. Utilitzant aquesta app es pot millorar els coneixements i augmentar l’activitat física a través dels incentius. També es pot millorar la motivació per l’activitat física i conèixer els beneficis d’aquesta. O10k ha estat dissenyada sota supervisió d’un grup interdisciplinari d’investigadors dels àmbits d’educació per a la salut. Ha passat pels processos de validació de precisió i fiabilitat pertinents, i també s’ha sotmès a processos de garantia de qualitat. Tot el contingut de l’aplicació està en continua supervisió i anàlisis per part dels creadors, basant-se en evidència científica contrastada. Un grup de potencials usuaris i de professionals han ajudat a construir i validar l’app a través d’una panell d’opinadors i entrevistes per avaluar-ne la usabilitat, fiabilitat i satisfacció.

Video promocional i pantalles: https://www.dropbox.com/sh/yismtzad4h5cyb8/AACI4BKCihX7NQ_12246LvqGa?dl=0

Novedades

Versión 1.1.3

Correcció d'errors

Información

Desarrollador
Albert Merino
Tamaño
23.3 MB
Compatibilidad
Requiere iOS 9.3 o posterior. Compatible con iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 12,9", iPad Pro de 12,9" Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 9,7", iPad Pro de 9,7" Wi-Fi + Cellular, iPad (quinta generación), iPad Wi-Fi + Cellular (quinta generación), iPad Pro de 12,9" (segunda generación), iPad Pro de 12,9" Wi‑Fi + Cellular (segunda generación), iPad Pro de 10,5", iPad Pro de 10,5" Wi‑Fi + Cellular y iPod touch (6ª generación).
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificada 12+ por:
Información médica/sobre tratamientos poco frecuente/ocasional
Copyright
© Tots els drets reservats
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar