Screenshots

Description

Aquesta aplicació et permetrà descobrir més de 15.000 construccions de pedra seca a Catalunya i catalogar-ne de noves d’una manera ràpida, senzilla i intuïtiva. També podràs conèixer les construccions situades al Parc Natural Regional del Pirineu Català i a la Mancomunitat Conflent-Canigó.

L’App Pedra Seca està sincronitzada amb la Wikipedra, un projecte desenvolupat per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb la col·laboració de l’associació Drac Verd, entre d’altres entitats que vetllen pel patrimoni de la pedra seca, per tal de promoure un inventari comú d’aquestes construccions.

La realització d’aquesta App s’emmarca dins el projecte de cooperació COL·LABORAxPAISATGE subvencionat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya en el marc dels Ajuts de Cooperació Catalana entre Grups d’Acció Local i cofinançada pel FEADER.

El projecte COL·LABORAxPAISATGE: Desenvolupament rural a través del paisatge i la col·laboració ciutadana (construccions de pedra seca), vol posar en valor patrimoni paisatgístic de l’arquitectura tradicional de pedra seca com a element predominant i identitari de bona part dels paisatges rurals de Catalunya i d’altres àmbits propers al Mediterrani, amb l’objectiu estratègic de donar valor a aquestes construccions i al seu paisatge com a mitjà per fomentar el desenvolupament rural amb la col·laboració dels ciutadans i la societat civil.

Està coordinat per l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord- Oriental de Catalunya (ADRINOC) amb l’assessorament i el suport tècnic de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, hi participen el Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, l’Associació Leader de Ponent i el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta, i compta amb la col·laboració de l’Associació per la pedra seca i l’arquitectura tradicional.

What’s New

Version 1.3.2

-Millores i correcció d'errors

Ratings and Reviews

GarriguesAltes ,

Eina molt útil

Es una eina fantàstica, jo la utilitzo per catalogar l’extens patrimoni etnològic d la meva zona.

Pep Solé ,

Bona

En les dues aportacions que he fet avui m'ha semblat molt fàcil i intuitiva.
Molt recomanable.
És possible que d'aquí uns dies li posi 5*****

Information

Seller
ASSOCIACIO PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL INTEGRAL DE LA ZONA NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA
Size
38.2 MB
Category
Reference
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 ADRINOC
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like