iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l'iBooks Store.Si l'iBooks no s'obre, fes clic a l'app iBooks al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Per descarregar l'app gratis PlatgesCat (Platges Catalunya) de/d' Generalitat de Catalunya, obtingues l'iTunes ara.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis
iTunes per al Mac i PC

PlatgesCat (Platges Catalunya)

De/d' Generalitat de Catalunya

Obre l'iTunes per comprar i descarregar apps.

Descripció

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris una aplicació amb tota la informació d'interès sobre les platges catalanes. Els banyistes disposen d'un exhaustiu inventari de prop de 300 platges del litoral català, on poden trobar informació de l'estat actual (bandera de seguretat, l'estat de la qualitat de l'aigua, la possible presència de meduses, el temps o l'estat de la mar), així com també informació de les característiques de les platges i dels equipaments i serveis que s'hi poden trobar.
El banyista pot crear-se un llistat propi de les seves platges preferides i saber així fàcilment quin és l'estat de les que acostuma a freqüentar. Fins i tot pot rebre possibles avisos en cas que es registri alguna incidència. A més, disposa d'una extensa informació d'interès sobre les platges catalanes i consells molt útils sobre què cal fer en situacions imprevistes, com per exemple la picada d'una medusa.
Aspectes com la proximitat, a partir de la posició del GPS o les característiques de les platges, permeten a l'usuari trobar les platges que més encaixen amb els seus interessos i necessitats. D'aquesta manera, l'aplicació facilita la selecció de platges a diferents col·lectius d'usuaris, com podria ser el cas d'aficionats als esports aquàtics, al naturisme o les que són més aptes per a nens petits.
Amb una clara vocació d'orientació al ciutadà i també al turista, l'aplicació es troba disponible en 7 idiomes:
- Català
- Castellà
- Francès
- Anglès
- Alemany
- Italià
- RusLa Generalitat de Cataluña pone a disposición de los usuarios una APP con toda la información de interés sobre las playas catalanas. En ella, los bañistas disponen de un exhaustivo inventario de cerca de 300 playas del litoral catalán, donde pueden encontrar información sobre su estado actual (bandera de seguridad, el estado de calidad del agua, la posible presencia de medusas, el tiempo o el estado del mar), así como también información de las características de las playas y de los equipamientos que se pueden encontrar.
El bañista puede crearse un listado propio con sus playas preferidas y así saber fácilmente cual es el estado de las que acostumbra a frecuentar y incluso recibir posibles avisos en caso que se registre alguna incidencia. Además, se dispone de una extensa información de interés sobre las playas catalanas y consejos muy útiles sobre lo que hay que hacer en situaciones imprevistas, como por ejemplo una picadura de medusa.
Aspectos como la proximidad, a partir de la posición del GPS o de las características de las playas, le permiten al usuario, encontrar las playas que más encajan con sus intereses y necesidades. De este manera, la APP facilita la selección de playas a diferentes colectivos de usuarios, como podría ser el caso de aficionados a deportes acuáticos, al naturismo o las que mejor se adapten a ir con niños pequeños.
Con una clara vocación de orientación al ciudadano y también al turista, la APP se encuentra disponible en 7 idiomas:
- Catalán
- Castellano
- Francés
- Inglés
- Alemán
- Italiano
- Ruso

Novetats de la versió 1.1.2

. Dades actualitzades de les platges.
. Millores funcionament sense connexió a Internet.
------------------------------------------------------------------
. Datos actualizados de las playas.
. Mejoras funcionamiento sin conexión a Internet.

Captures de pantalla

Captura de pantalla de l’iPhone 1
Captura de pantalla de l’iPhone 2
Captura de pantalla de l’iPhone 3
Captura de pantalla de l’iPhone 4
Captura de pantalla de l'iPad 1
Captura de pantalla de l'iPad 2
Captura de pantalla de l'iPad 3
Captura de pantalla de l'iPad 4

Ressenyes de clients

UX

Us falta un UX o algú amb una mica de gust a l'hora de dissenyar interaccions... TabBar i Burger menu... Costa de navegar, no s'entenen les transicions de pantalla els símbols no son gaire intuitius...
Pero felicito als programadors... Els deu haver costat treballar amb aquest disseny...

No actualitzada

He deixat d'anar a la platja ja que em marcava presencia de meduses. Si que es cert que ahir n'hi havia pero ara al anar a caminar una rabia impressionant. Bandera verda i tot perfecte. A l'aplicacio continua amb presencia de meduses d'ahir 😡😡😡

PlatgesCat (Platges Catalunya)
Veure a l'iTunes
Aquesta app està dissenyada per a l'iPhone i l'iPad
  • Gratis
  • Categoria: Viatges
  • Actualització:
  • Versió: 1.1.2
  • Mida: 13.8 MB
  • Idioma: Anglès
  • Desenvolupador:

Compatibilitat: Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.0 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod touch.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per visualitzar una mitjana per a la versió actual d'aquest/a aplicació.
Totes les versions: