Capturas de pantalla

Descripción

Nova App de FemaQuart: QRT.
Fem@Quart una associació creada amb l’objectiu de desenvolupar i fomentar activitats socioculturals, esportives i de lleure amb seu al municipi de Quart. Som enamorats del nostre poble i volem que tot el món conegui aquest meravellós poble ple d’història, tradició i artesania. Un entorn natural incomparable com és el massís de les Gavarres, un paradís per descobrir. Les Vies Verdes que recorren tot el poble recordant l’antic camí que recorria el carrilet de Sant Feliu.
Fem activitats diverses perquè tothom, quartencs i no quartencs, joves i grans, gaudeixin del poble fent salut i diversió.

L’esport és una de les activitats que ens permetrà donar a conèixer tot aquest tresor, esport per totes les edats, per totes les pràctiques, Excursions, Caminant, Running, Nordic Walking, BTT, Bicicleta carretera, entrenaments funcionals a l’aire lliure etc., fomentar la socialització amb veïns, companys i compartint moments inoblidables. A més, sense oblidar que l’esport és salut i s’ha d’entendre com una forma de vida i de preveure malalties.

Tot plegat perquè QUART ÉS MÉS QUE UN POBLE DORMITORI!!!

#Quartmola i mola molt!!!

Información

Desarrollador
CARLOS ALVAREZ GARCIA
Tamaño
75.7 MB
Categoría
Deportes
Compatibilidad
Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
© Moobil
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar