Captures de pantalla

Descripció

L’app Ruta 1714 són tres apps en una de sola: una completa guia cultural, turística i gastronòmica dels principals enclaus de la Guerra de Successió a Catalunya; una eina de divulgació històrica amb informació rigorosa sobre els fets de la Guerra i amb una col·lecció de vídeos premium, i, finalment, una novel·la poc convencional que s’anirà publicant per capítols setmanals: Reis de sorra. La història convida a descobrir secrets del segle XVIII que podrien haver canviat el futur d'Europa. Seguint-la, podràs acompanyar la protagonista, Bruna Arderiu, en el seu periple per recuperar un llegat perdut i unes cartes comprometedores.

Si visites els escenaris més rellevants que formen la ruta, l’app et premiarà amb el desbloqueig dels capítols premium de Veus 1714. Busca’ls amb el radar de l’app; t’hi esperen un sèrie de vídeos que et posaran cara a cara amb personatges del segle XVIII. Escolta el que t’han de dir i comparteix-ne les impressions a les xarxes socials. Les #veus1714 no et deixaran indiferent.

Aquesta app es publica en el marc de la commemoració del Tricentenari del desenllaç de la Guerra de Successió (1714-2014), i la creació de la Ruta 1714, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per posar en valor els escenaris, espais i viles més destacades que conformen el testimoni d’aquell conflicte. L’app et permetrà portar a la butxaca tota la informació necessària per anar recorrent les 55 poblacions que formen la Ruta 1714.

__________________________________________________________________________

La app Ruta 1714 son tres apps en una: una completa guía cultural, turística y gastronómica de los principales enclaves de la Guerra de Sucesión en Cataluña; una herramienta de divulgación histórica con información rigurosa sobre los hechos de la Guerra y una colección de videos premium, y, finalmente, una novela poco convencional que se publicará por capítulos semanales: Reis de sorra (Reyes de arena). La historia invita a descubrir secretos del siglo XVIII que podrían haber cambiado el futuro de Europa. Siguiéndola, podrás acompañar a la protagonista, Bruna Arderiu, en su periplo para recuperar un legado perdido y unas cartas comprometedoras.

Si visitas los escenarios más relevantes que forman la ruta, la app te premiará con el desbloqueo de los capítulos premium de Veus 1714 (Voces). Búscalos con el radar de la app; te esperan un serie de vídeos que te pondrán cara a cara con personajes del siglo XVIII. Escucha lo que te tienen que decir y comparte sus impresiones en las redes sociales. Las #veus1714 no te dejarán indiferente .

Esta app se publica en el marco de la conmemoración del Tricentenario del desenlace de la Guerra de Sucesión (1714-2014), y la creación de la Ruta 1714, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya para poner en valor los escenarios, espacios y villas más destacadas que conforman el testimonio de aquel conflicto. La app te permitirá llevar en el bolsillo toda la información necesaria para ir recorriendo las 55 poblaciones que forman la Ruta 1714.

Novetats

Versió 1.1.0

Millores en la usabilitat i funcionalitats de vídeo.

Valoracions i ressenyes

La generalitat ens roba

pblfstr

Esta app debería estar en la categoría de ciencia ficción...entre el señor de los anillos y star wars. Habrá indepes que se dejen lavar el cerebro...en fin. PAGADO CON DINERO PÚBLICO.

Basura nacionalista

J Cortada

Especialmente diseñado para manipular a los niños con historia inventada. Pagamos impuestos para que ellos jueguen a su obsesión enfermiza y muy interesada. Una vergüenza.

Molt bona app

Núria-A

Funciona molt bé i té molta informació interessant. La novel.la enganxa!

Informació

Desenvolupador
Generalitat de Catalunya
Mida
35.1 MB
Categoria
Viatges
Compatibilitat
Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.1 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod touch.
Idiomes
Anglès
Edat
Classificada 4+
Copyright
© 2014 Generalitat de Catalunya
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar