iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l'iBooks Store.Si l'iBooks no s'obre, fes clic a l'app iBooks al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Per descarregar l'app gratis Ruta 1714 de/d' Generalitat de Catalunya, obtingues l'iTunes ara.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis
iTunes per al Mac i PC

Ruta 1714

De/d' Generalitat de Catalunya

Obre l'iTunes per comprar i descarregar apps.

Descripció

L’app Ruta 1714 són tres apps en una de sola: una completa guia cultural, turística i gastronòmica dels principals enclaus de la Guerra de Successió a Catalunya; una eina de divulgació històrica amb informació rigorosa sobre els fets de la Guerra i amb una col·lecció de vídeos premium, i, finalment, una novel·la poc convencional que s’anirà publicant per capítols setmanals: Reis de sorra. La història convida a descobrir secrets del segle XVIII que podrien haver canviat el futur d'Europa. Seguint-la, podràs acompanyar la protagonista, Bruna Arderiu, en el seu periple per recuperar un llegat perdut i unes cartes comprometedores.

Si visites els escenaris més rellevants que formen la ruta, l’app et premiarà amb el desbloqueig dels capítols premium de Veus 1714. Busca’ls amb el radar de l’app; t’hi esperen un sèrie de vídeos que et posaran cara a cara amb personatges del segle XVIII. Escolta el que t’han de dir i comparteix-ne les impressions a les xarxes socials. Les #veus1714 no et deixaran indiferent.

Aquesta app es publica en el marc de la commemoració del Tricentenari del desenllaç de la Guerra de Successió (1714-2014), i la creació de la Ruta 1714, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per posar en valor els escenaris, espais i viles més destacades que conformen el testimoni d’aquell conflicte. L’app et permetrà portar a la butxaca tota la informació necessària per anar recorrent les 55 poblacions que formen la Ruta 1714.

__________________________________________________________________________

La app Ruta 1714 son tres apps en una: una completa guía cultural, turística y gastronómica de los principales enclaves de la Guerra de Sucesión en Cataluña; una herramienta de divulgación histórica con información rigurosa sobre los hechos de la Guerra y una colección de videos premium, y, finalmente, una novela poco convencional que se publicará por capítulos semanales: Reis de sorra (Reyes de arena). La historia invita a descubrir secretos del siglo XVIII que podrían haber cambiado el futuro de Europa. Siguiéndola, podrás acompañar a la protagonista, Bruna Arderiu, en su periplo para recuperar un legado perdido y unas cartas comprometedoras.

Si visitas los escenarios más relevantes que forman la ruta, la app te premiará con el desbloqueo de los capítulos premium de Veus 1714 (Voces). Búscalos con el radar de la app; te esperan un serie de vídeos que te pondrán cara a cara con personajes del siglo XVIII. Escucha lo que te tienen que decir y comparte sus impresiones en las redes sociales. Las #veus1714 no te dejarán indiferente .

Esta app se publica en el marco de la conmemoración del Tricentenario del desenlace de la Guerra de Sucesión (1714-2014), y la creación de la Ruta 1714, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya para poner en valor los escenarios, espacios y villas más destacadas que conforman el testimonio de aquel conflicto. La app te permitirá llevar en el bolsillo toda la información necesaria para ir recorriendo las 55 poblaciones que forman la Ruta 1714.

Novetats de la versió 1.1.0

Millores en la usabilitat i funcionalitats de vídeo.

Captures de pantalla

Captura de pantalla de l’iPhone 1
Captura de pantalla de l’iPhone 2
Captura de pantalla de l’iPhone 3
Captura de pantalla de l’iPhone 4
Captura de pantalla de l’iPhone 5
Captura de pantalla de l'iPad 1
Captura de pantalla de l'iPad 2
Captura de pantalla de l'iPad 3
Captura de pantalla de l'iPad 4
Captura de pantalla de l'iPad 5

Ressenyes de clients

Quick view

It seems a great idea. It looks interesting and educational. But I did not see how to use and read in English and not all my friends speak a fluent Catalan.

Congratulations for your job!!!

Basura nacionalista

Especialmente diseñado para manipular a los niños con historia inventada. Pagamos impuestos para que ellos jueguen a su obsesión enfermiza y muy interesada. Una vergüenza.

La generalitat ens roba

Esta app debería estar en la categoría de ciencia ficción...entre el señor de los anillos y star wars. Habrá indepes que se dejen lavar el cerebro...en fin. PAGADO CON DINERO PÚBLICO.

Ruta 1714
Veure a l'iTunes
Aquesta app està dissenyada per a l'iPhone i l'iPad
  • Gratis
  • Categoria: Viatges
  • Actualització:
  • Versió: 1.1.0
  • Mida: 35.1 MB
  • Idioma: Anglès
  • Desenvolupador:

Compatibilitat: Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 6.1 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod touch.

Valoracions de clients

Versió actual:
Totes les versions: