Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

TMB App està dissenyada perquè tinguis al teu abast tota la informació de TMB (bus i metro de Barcelona) que necessites en el teu dia a dia, puguis comprar els teus bitllets de transport, siguis on siguis i, a més, puguis obtenir avantatges exclusius participant en el programa de punts:
- Accedeix de manera fàcil i ràpida a tota la informació de TMB: cerca d’itineraris, navegador, transport públic al teu voltant, temps d’espera del teu bus, horaris, recorreguts, mapes, alertes i tot allò que necessites per als teus desplaçaments habituals.
- Si vols gaudir de serveis personalitzats, identifica’t mitjançant les teves xarxes socials preferides i guarda les teves preferències de transport, llocs i rutes per estar sempre ben informat i agilitzar les consultes des de les pantalles principals o des dels widgets de l’aplicació disponibles al teu terminal mòbil.
- Compra els teus bitllets de transport còmodament i emmagatzema les teves dades de pagament per fer més ràpides i fàcils les teves compres habituals.
- Un cop registrat a JOTMBÉ ja comences a participar en el programa de punts, que podràs guanyar utilitzant la TMBapp i comprant els teus bitllets de transport a través de la app.
- Consulta també els teus favorits quan et connectis al web de TMB amb el teu compte JoTMBé.
- Navega de manera intuïtiva i accessible gràcies als estàndards de disseny del sistema operatiu iOS.
- Gaudeix de la configuració automàtica d’idioma en funció de l’idioma que utilitzis al teu mòbil. Si ho prefereixes pots canviar l’idioma manualment des de la configuració (disponible en 6 idiomes).
- Configura la pantalla d’inici amb la vista que més utilitzis o amb un inici simple, per a aquells menys familiaritzats amb les noves tecnologies.
- Adreça’t a la secció d’Atenció al Client per fer els teus tràmits en línia i enviar consultes.

TMB App está diseñada para que tengas a tu alcance toda la información de TMB (bus y metro de Barcelona) que necesites en tu día a día, puedas comprar tus billetes de transporte, estés donde estés y, además, puedas obtener ventajas exclusivas participando en el programa de puntos.
- Accede de forma fácil y rápida a toda la información de TMB: búsqueda de itinerarios, navegador, transporte público a tu alrededor, tiempo de espera de tu bus, horarios, recorridos, mapas, alertas y todo lo que necesitas para tus desplazamientos habituales.
- Si quieres disfrutar de servicios personalizados, identifícate a través de tus redes sociales favoritas i guarda tus preferencias de transporte, lugares y rutas para estar siempre bien informado y agilizar las consultas desde las pantallas principales o desde los widgets de la aplicación disponibles en tu terminal móvil.
- Compra tus billetes de transporte cómodamente y almacena tus datos de pago para hacer más rápidas y fáciles tus compras habituales.
- Una vez registrado a JOTMBÉ ya empiezas a participar en el programa de puntos, que podrás ganar utilizando la TMBapp, por ejemplo comprando tus billetes de transporte a través de la app.
- Consulta también tus favoritos cuando te conectes en la web de TMB con tu cuenta JoTMBé.
- Navega de manera intuitiva y accesible gracias a los estándares de diseño del sistema operativo IOS.
- Disfruta de la configuración automática de idioma en función del idioma que utilices en tu móvil. Si lo prefieres puedes cambiar manualmente el idioma desde la configuración (disponible en 6 idiomas).
- Configura la pantalla de inicio con la vista que más utilices o con un inicio simple, para aquellos menos familiarizados con las nuevas tecnologías.
- Dirígete a la sección de Atención al Cliente para realizar trámites en línea y enviar consultas.
- Accede directamente a las funciones principales de la aplicación con la tecnología 3D Touch.

Novedades

Versión 7.1.2

Seguim innovant i millorant cada dia la nostra aplicació TMBApp per oferir-te tota la informació de servei i més funcionalitats com la compra de bitllets i el programa de punts.
Aquesta nova versió incorpora:
1- la compra de títols de transport
2- el programa de punts per participar en promocions
Descarrega-te-la i aprofita'n tots els avantatges!
Seguimos innovando y mejorando cada día nuestra aplicación TMBApp para ofrecerte toda la información de servicio y más funcionalidades como la compra de billetes y el programa de puntos.
Esta nueva versión incorpora:
1- la compra de títulos de transporte
2- el programa de puntos para participar en promociones
¡Descárgatela y aprovecha todas sus ventajas!

Valoraciones y reseñas

2.5 de 5
118 valoraciones
118 valoraciones
JohnD.M ,

Apple Pay

No seria mot mes fàcil comprar els bitllets amb Apple Pay?

BsmGwm ,

Increible!!!

Estic encantada amb aquesta app!!! Increibleeeee que avisi a la parada que has de baixar, que t’informi de quin bus agafar i com fer els convinacions!!! MAGNIFICA BONA FEINA!

Respuesta del desarrollador ,

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió! Ens fa contents que et resulti útil. Salutacions.

Uripc ,

Bitllet virtual ja

Ja va sent hora que podem agafar un bus o entrar al metro amb tecnologia NFC. Poder comprar el bitllet per l’app no serveix de res si després l’has de treure fisicament a les màquines del metro. Mireu el bicing, que s’està actualitzant al sistema d’ús amb el mòbil. Modernitzeu-vos!

Información

Desarrollador
Transports Metropolitans de Barcelona
Tamaño
60.2 MB
Categoría
Utilidades
Compatibilidad
Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Español, Alemán, Catalán, Francés, Inglés, Italiano
Edad
Clasificada 4+
Ubicación
Puede que esta app use tu ubicación aunque no la tengas abierta, lo cual puede consumir batería.
Copyright
© Transports Metropolitans de Barcelona
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar