Capturas de pantalla

Descripción

Un Món de Poesia és un joc educatiu inspirat en l’univers de les paraules de Joana Raspall. El repte és apassionant. Nens i nenes han d’anar superant activitats, navegant per cadascun dels mons, i així guanyar poemes, que podran llegir des del seu poemari interactiu. El videorecitador és l’activitat estrella. Permet als nens i nenes gravar-se en vídeo recitant els poemes de Joana Raspall amb l’ajuda d’un teleprompter. Els jocs serveixen per aprendre, tant des de casa com des de l’escola, com es construeix un poema, per entrenar la comprensió lectora, la memòria, l’atenció i la comprensió oral, la lectura en veu alta… I per descomptat per adquirir valors com l’amor, l’amistat, la solidaritat… tan presents en l’obra de l’autora.

Un Món de Poesia es un juego educativo inspirado en el universo de los poemas de Joana Raspall. Los niños deberán superar actividades y juegos para así ganar poemas que podrán leer y recitar desde su poemario interactivo. El videorecitador es la actividad estrella. Permite a los niños grabarse en vídeo recitando los poemas de Joana Raspall, con la ayuda de un teleprompter. Los juegos sirven para aprender, en la escuela o en casa, a construir un poema y para entrenar la comprensión lectora, la memoria, la recitación en voz alta… además de ayudar a transmitir valores como el amor, la amistad, la solidaridad… tan presentes en los poemas de Joana Raspall.

Novedades

Versión 4.0

NOVES FUNCIONALITATS
-Actualitza l'app per garantir el seu òptim funcionament. Noves compres integrades per fer viable Un món de poesia.
-Activa les notificacions per rebre les noves Notificacions poètiques.
-Millora funcionalitats i optimització per iOS 10.

Valoraciones y reseñas

Una joia pels petits lectors de la casa

Petit Lector

La poesia de la Joana Raspall és una eina meravellosa per aprendre a llegir, a memoritzar, a recitar en veu alta... Amb aquesta App els petits lectors de la casa juguen a construir poemes i dir-los al Videorecitador! Molt guapa!!!

Quines il.lustracions tant xules!

Pitusa37

La combinació de la poesia de la Joana i aquestes activitats és genial! Bona feina!

Ideal per a escoles

Mestra Lili

No havia tocat mai una app tan útil com aquesta per ensenyar a les criatures a estimar la lectura tot jugant. L'hem provat a classe i la reacció dels alumnes de 4rt de primària ha estat espectacular! Celebraven amb crits i abraçades la consecució dels jocs poètics! I amb què millor que amb els poemes de Joana Raspall! 100% recomanable!

Información

Desarrollador
Ernest Cauhe
Tamaño
142.9 MB
Categoría
Educación
Compatibilidad
Requiere iOS 8.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificada 4+
Copyright
© @ErnestCauhé
Precio
Gratis
Compras dentro de la app
  1. Món natura 1,09 €
  2. Món animals 1,09 €
  3. Món lletres 1,09 €

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar