iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Catalanisme

80 mirades (i +)

Este libro se puede descargar y leer en Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS.

Descripción

Més de vuitanta personalitats analitzen per a Portes Obertes del Catalanisme i ED Libros, el segell editorial d'Economía Digital, la necessitat de redefinir i recuperar el catalanisme com l'espai que impulsi solucions al conflicte català.

Com afrontarà el catalanisme el moment d'urgència política, els populismes i el conflicte entre Catalunya i la resta d'Espanya? Catalanisme és un projecte editorial ambiciós i únic ja que incorpora el màxim de sensibilitats per a discutir i abordar el futur immediat de Catalunya.

De Santi Vila a Joan Coscubiela, Catalanisme és, molt probablement, el llibre més important dels últims anys sobre el futur d'aquest corrent polític.

Avui, més que mai, sembla necessari recuperar l'espai polític que ocupa el catalanisme. Un moviment que aposta per la transversalitat, la defensa de la cultura catalana i del seu autogovern en una Espanya moderna.

Catalanisme
Ver en iTunes
  • 7,99 €
  • Disponible en iPhone, iPad, iPod touch y Mac.
  • Categoría: Ciencias políticas
  • Publicación: 16/01/2019
  • Editorial: ED Libros
  • Páginas impresas: 356 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Requisitos: Este libro solo se puede visualizar en Apple Books con un dispositivo con iOS 12 o posterior, en iBooks 1.3.1 o posterior y iOS 4.3.3 o posterior, o bien en un Mac con iBooks 1.0 o posterior y OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de este artículo.

Más de Josep Piqué, Joan Herrera, Josep Antoni Duràn i Lleida, Laia Bonet, Rafael Jordá, Valentí Puig, Miquel Roca, Joan Coscubiela, Joan Tapia, Santi Vila, Joan Botella, Lidia Santos, Xavier Bru de Sala, Manuel Cruz, Lluís Foix, Victòria Camps, Lluís Bassets, Joaquim Nadal, José Montilla & Antoni Castells