iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Catalunya 1714: la Guerra de Successió

Ruta pels escenaris

Este libro está disponible para descargarlo con iBooks en tu Mac o dispositivo iOS. Puedes usar iBooks para leer libros Multi-Touch en tu Mac o dispositivo iOS. Los libros con contenido interactivo tienden a funcionar mejor en un dispositivo iOS. iBooks en tu Mac requiere OS X 10.9 (o posterior).

Descripción

Catalunya 1714: la Guerra de Successió és un llibre descriptiu sobre els fets històrics ocorreguts, les seves causes i  les seves conseqüències immediates. L'estil senzill, directe i rigorós fa d'aquesta edició una guia única per conèixer els esdeveniments data per data i poble per poble. El format digital incorpora gràfics, galeries d'imatges, geolocalitzacions, notes i mapes interactius com a elements que complementen i amenitzen la lectura. El llibre conclou amb un recorregut turístic per les principals poblacions, testimonis directes del desenllaç del conflicte fa 300 anys.

Conté els apartats següents:
· Antecedents i fets històrics: Felip V i les Corts catalanes, austriacisme a Catalunya, la Guerra de Successió, successió d'esdeveniments, conseqüències.
· Ruta pels escenaris de la guerra: Vic, Lleida, Tortosa, Girona, Tarragona, Manresa, Terrassa, la Seu d'Urgell, Solsona, Montseny, Montserrat, Talamanca, Barcelona, Cardona (ampliables en properes actualitzacions).
· Fonts.

Lo nuevo en la versión 2.1

Correcció de continguts

Capturas de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
captura de pantalla 4
captura de pantalla 5

Reseñas de clientes

Magnific llibre tant des del punt de vista històric com geogràfic, sobre la guerra de successió

Magnifica publicació tant per fer-se una idea ràpida dels fets de 1714 com per poder aprofundir-hi més; fins i tot serveix de guia per visitar els principals escenaris de la guerra, i de passada, fer un cop d'ull als principals llocs d'interès d'aquests pobles i ciutats.

Fantàstic

Llibre fantàstic, i destaca pel material fotogràfic

Catalunya 1714: la Guerra de Successió
Ver en iTunes
  • 2,99 €
  • Disponible en iPad, iPhone y Mac.
  • Categoría: Europa
  • Publicación: 01/04/2014
  • Editorial: OhDigital
  • Páginas impresas: 140 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Versión: 2.1
  • Requisitos: Para ver este libro, debes tener un iPad con iBooks 2 (o posterior) e iOS 5 (o posterior), o un iPhone con iOS 8.4 (o posterior), o un Mac con OS X 10.9 (o posterior).

Valoraciones de clientes