iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Catalunya: Estat Propi, Estat Ric

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device. Multi-touch books can be read with iBooks on your Mac or iOS device. Books with interactive features may work best on an iOS device. iBooks on your Mac requires OS X 10.9 or later.

Description

Una lectura imprescindible per a tots els que encara tenen algun dubte sobre la necessària independència de Catalunya.

Aquest ha estat, des que vam fundar el Cercle Català de Negocis (CCN), al principi del 2009, el nostre convenciment: només amb un Estat propi Catalunya serà viable econòmicament. Com a empresaris, hem viscut prou experiències en els àmbits català, espanyol i internacional per entendre que en un Estat com l’espanyol les nostres empreses mai no tindran un futur merescut com el que tindrem amb un Estat català.

Les nostres empreses són tractades com si fossin competidores directes de les de l’Espanya centralista i, de fet, és així. En conseqüència, l’Estat espanyol, d’origen i mentalitat castellana, fa segles que no té cap intenció d’ajudar-les a desenvolupar-se amb el màxim potencial.

Només amb un Estat propi, doncs, podrem tenir unes estructures que donin suport a un model d’encaix global al món per a les empreses catalanes, i, per tant, un desenvolupament econòmic que portarà el nivell de benestar que els catalans mereixem per la nostra manera de treballar i crear.

Llegint aquest llibre, arribareu al mateix convenciment.

Joan Canadell és enginyer industrial d’organització i màster en Màrqueting i Distribució Comercial per la UPC, i té més de vint anys d’experiència directiva. Albert Macià és llicenciat en Ciències Físiques per la UB i postgrau en Direcció de Màrqueting per la UOC. Empresari i directiu durant més de 25 anys, ha estat responsable comercial i de desenvolupament de negoci en diverses filials de multinacionals europees del sector informàtic.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
screenshot 5

Customer Reviews

Imprescindible per entendre el greuge!

Didàctic, documentat i accessible. Un llibre de consulta i de capçalera. Un llibre que explica de forma molt planera els desequilibris econòmics històrics entre Catalunya i l'estat. Eina imprescindible per fer llegir els que encara no troben arguments de pes per l'opció sobiranista. Felicitats!!

Novela

Hechos demostrados? Por Dios, comprad un par de buenos libros de historia, y estudiad algo de economía, más allá de lo que se publique en un par de blogs e fancines de ideario independentista. Os haréis un gran favor

Endavant

Felicitar al Cercle Català de Negocis per la feina feta!
(no cal n'hi contestar a comentaris intolerants i sense respecte)

Catalunya: Estat Propi, Estat Ric
View In iTunes
  • 4,99 €
  • Available on iPad, iPhone, and Mac.
  • Category: Politics & Current Affairs
  • Published: 15 November 2012
  • Publisher: Ausiàs Pomés Freixa
  • Print Length: 181 Pages
  • Language: Catalan
  • Version: 1.0
  • Requirements: To view this book, you must have an iPad with iBooks 2 or later and iOS 5 or later, or an iPhone with iOS 8.4 or later, or a Mac with OS X 10.9 or later.

Customer Ratings