iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l’Apple Books.Si l’Apple Books no s’obre, fes clic a l’app Llibres al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

El Mas Lluí, un camí d’enllaç

Aquest llibre està disponible per descarregar amb l’Apple Books des del Mac o des del dispositiu iOS. Els llibres Multi-touch es poden llegir amb l’Apple Books des del teu Mac o des del dispositiu iOS. Pot ser que els llibres amb característiques interactives funcionin millor en un dispositiu iOS. Cal l’OS X 10.9 o posterior per fer servir l’Apple Books al Mac.

Descripció

Els pròxims dies de la Festa de Tardor començarà a funcionar el Centre Cívic del barri Mas Lluí, el primer equipament d’un edifici en el qual, més tard, obrirà les portes l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat. El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ja hi és instal·lat, també ho faran les entitats del barri. Aquesta confluència d’entitats i de serveis culturals és una ocasió única per treballar en xarxa. Per articular un projecte en clau de barri, de ciutat i de comarca. Els ingredients hi són, la  il·lusió, també; ara només falta posar-se a treballar.
El Mas Lluí és un barri nou, que té, però, unes arrels locals indiscutibles. Recuperar pinzellades del passat del barri potser pot ajudar a enfocar el present. Per això he buscat algunes petites espurnes de la història, perquè els homes i les dones del Mas Lluí s’identifiquin amb el seu barri i des d’aquí amb la seva ciutat i la seva comarca.

El Mas Lluí, un camí d’enllaç
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Europa
  • Publicat/ada: 10/11/2012
  • Editor: Itoies
  • Pàgines impreses: 14 pàgines
  • Idioma: Català
  • Versió: 1.0
  • Requisits: Aquest llibre només es pot visualitzar en un dispositiu iOS amb l’Apple Books i l’iOS 12 o posterior, en un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, en un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o bé en un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.