iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

El món sota les ones

1r i 2n ESO

Este libro está disponible para descargarlo con iBooks en tu Mac o dispositivo iOS. Puedes usar iBooks para leer libros Multi-Touch en tu Mac o dispositivo iOS. Los libros con contenido interactivo tienden a funcionar mejor en un dispositivo iOS. iBooks en tu Mac requiere OS X 10.9 (o posterior).

Descripción

Narcís Monturiol, un emprenedor del s.XIX ens acompanya en una experiència didàctica innovadora i diferent, on alumnes i docents participen i col.laboren d'una manera divertida per aprendre amb les eines digitals d'avui, que més motiven als alumnes.

El llibre, primer de la sèrie de projectes atta, explora múltiples coneixements, al voltant d'un tema central, en aquest cas, la figura de Narcís Monturiol i els seus submarins. Però aprofondint en temes molt actuals i propers a la realitat dels estudiants catalans del s.XXI.

Al llarg del llibre es proposen un seguit de missions que els estudiants hauran de resoldre, de manera col.lectiva o individual, dins i fora de l'aula. Ho poden fer accedint, directament des del llibre, a la xarxa social atta, http://www.atta.cat , clicant a la capçalera de cada missió.

El món sota les ones és un projecte didàctic pluridisciplinari i multi idioma (té un tema en anglès i un en castellà), adaptat al currículum oficial del departament d'educació de la Generalitat de Catalunya, per a primer cicle d'ESO.

Capturas de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
captura de pantalla 4

Reseñas de clientes

Una mica de serietat!

Un llibre escolar que no sap la diferència entre ona i onada, té delicte

en resposta a 19cat

Ona i onada són sinònimes quan fan referència al moviment oscil·latori de les aigües del mar, tot i que onada indica una ona gran: "El surfista solca les ones" / "Les onades arrasaren la platja".

Magnífic material

Molt bones les activitats, divertides i originals, alhora que tracten matèries curriculars fomentant el treball en equip. El disseny del llibre és molt atractiu. Només espero que surti un de primària per aplicar-lo a la meva classe.

El món sota les ones
Ver en iTunes
  • 3,99 €
  • Disponible en iPad, iPhone y Mac.
  • Categoría: Educación
  • Publicación: 15/04/2013
  • Editorial: Atta community S.L
  • Páginas impresas: 44 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Versión: 1.0
  • Requisitos: Para ver este libro, debes tener un iPad con iBooks 2 (o posterior) e iOS 5 (o posterior), o un iPhone con iOS 8.4 (o posterior), o un Mac con OS X 10.9 (o posterior).

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de este artículo.