iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

És l'hora dels adéus?

Este libro se puede descargar y leer en Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS.

Descripción

«La demanda dels Catalans sembla estranya en un món que no està acostumat a dibuixar fronteres amb la força dels vots. Però hi haurà un dia que votar per decidir fronteres serà normal. I quan ho sigui, la gent mirarà enrere i pensarà que la situació del 2014 era anacrònica i indecent.»

Amb un estil directe, clar i contundent, Sala i Martín ens fa una radiografia magistral de quina ha estat la situació econòmica i política dels darrers anys i de quin pot ser el futur de Catalunya.

Totes les preguntes que ens fem sobre la possible independència queden més que contestades en aquestes pàgines. Un llibre imprescindible per a tots els que avui es pregunten si realment ha arribat l'hora dels adéus.

Reseñas de clientes

Escombraries

Escombraries ven fum

El saber no ocupa lugar.

Para el 2 y el 4. Creo k si no lo habeis leido no deberiais insultar asi,(y aunke lo hayais leido tampoco) demostrais muy poca educacion y conocimiento, solo fanatismo y partidismo.

Extraordinari

Es un llibre que et permet comprendre totes les implicacions de l'indepencia d'una forma global, tan positives com negatives. Es un llibre indispensable per saber realment on ens trobem.

És l'hora dels adéus?
Ver en iTunes
  • 9,99 €
  • Disponible en iPhone, iPad, iPod touch y Mac.
  • Categoría: Economía
  • Publicación: 04/09/2014
  • Editorial: Penguin Random House Grupo Editorial España
  • Páginas impresas: 224 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Requisitos: Este libro solo se puede visualizar en Apple Books con un dispositivo con iOS 12 o posterior, en iBooks 1.3.1 o posterior y iOS 4.3.3 o posterior, o bien en un Mac con iBooks 1.0 o posterior y OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes