iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Les lletres i jo: Un conte sobre la dislèxia

Este libro está disponible para descargarlo con iBooks en tu Mac o dispositivo iOS. Puedes usar iBooks para leer libros Multi-Touch en tu Mac o dispositivo iOS. Los libros con contenido interactivo tienden a funcionar mejor en un dispositivo iOS. iBooks en tu Mac requiere OS X 10.9 (o posterior).

Descripción

Aquest és un conte il·lustrat per entendre què és la dislèxia, explicat a través dels sentiments d'una nena que, per molt que s'esforça, no aprèn les lletres com els seus companys. Inclou àudio per facilitar la lectura del nen, i orientacions per pares i educadors. També està indicat per logopedes, psicopedagogs, psicòlegs i mestres.

Les dificultats d’aprenentatge, en les primeres etapes educatives, poden arribar a ser angoixants i desconcertants per als nens que les pateixen i per als pares i educadors. Les autores d'aquest conte -la mare d'una nena dislèxica i una logopeda- volen aportar a través del relat les seves vivències i coneixements per ajudar els nens amb dislèxia i les seves famílies.

Aquesta és la primera publicació de Sandia Publishing, una nova editorial digital especialitzada en les dificultats de l'aprenentatge. Podeu trobar més informació a: 
http://sandiabooks.com

Lo nuevo en la versión 1.1

Millorats els botons d'àudio. Afegides guies d'ús del conte per pares, educadors i professionals.

Capturas de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
captura de pantalla 4

Reseñas de clientes

Es un cuento para adultos hecho para niños

Es un cuento para adultos hecho para niños con sensibilidad y dulzura. Me ha encantado leerlo con mi hijo y nos hemos reído con las mismas situaciones que nos pasan. Tiene un fondo didáctico y lúdico muy logrado y te ayuda a entender un poco más el complejo mundo de la dislexia.

Felicitats

Moltes felicitats a tots tres per la gran feina feta. La idea és meravellosa, la història molt divertida i amena i les il.lustracions fantàstiques. Espero que el projecte vagi molt bé i sigui exitós, tan Per vosaltres com pels pares i nens que es puguin aprofitar d'un a idea tan i tan bona. Felicitats.

Molt bona feina, molt interessant!

Ens ha agradat molt! Les il.lustracions, la historia, la veu... El conte es una estratègia molt eficient per abordar situacions conflictives dels nostres infants, moltes felicitats i molts èxits!

Les lletres i jo: Un conte sobre la dislèxia
Ver en iTunes
  • 1,99 €
  • Disponible en iPad, iPhone y Mac.
  • Categoría: Familia y relaciones sociales
  • Publicación: 20/10/2012
  • Editorial: Sandia Publishing SCP
  • Páginas impresas: 38 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Versión: 1.1
  • Requisitos: Para ver este libro, debes tener un iPad con iBooks 2 (o posterior) e iOS 5 (o posterior), o un iPhone con iOS 8.4 (o posterior), o un Mac con OS X 10.9 (o posterior).

Valoraciones de clientes