iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l'iBooks Store.Si l'iBooks no s'obre, fes clic a l'app iBooks al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

Los dioses dentro de nosotros

Aquest llibre està disponible per descarregar-lo amb l’iBooks al teu Mac o al teu dispositiu iOS. Els llibres multitàctils es poden llegir amb l’iBooks al teu Mac o al teu dispositiu iOS. Els llibres amb característiques interactives funcionen millor en un dispositiu iOS. L’iBooks al teu Mac requereix l’OS X 10.9 o posterior.

Descripció

Los Dioses  dentro de nosotros de Carla Boccherini Anselmi es revisitar la Astrología observada desde el punto de vista de los arquétipos planetarios, los demonios interiores que configuran nuestro mapa psíquico: la radiografía del alma. En su obra,  la Autora  nos introduce a lo que ella llama “Astrología Evolutiva”,  un sendero de reconocimiento de nuestros arquétipos astrológicos que determinan lo que somos y lo que podemos llegar a ser.  La Astrología Evolutiva entiende llevar cada persona a profundizar su propio estado de conciencia a través del conocimiento de símbolos astrológicos y del reconocimiento de las fuerzas que determinan nuestras elecciones de vida,  nuestras actitudes y en último análisis lo que realmente somos.  En éste boluminoso estracto de la versión en papel y más allá de la premisa, se hayan los signos zodiacales y  el capítulo sobre Plutón.

Los dioses dentro de nosotros
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Espiritualitat
  • Publicat/ada: 06/04/2012
  • Editor: Ludovico Cortese
  • Pàgines impreses: 98 pàgines
  • Idioma: Espanyol
  • Requisits: Per veure aquest llibre, has de tenir un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, o un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.

Més de Carla Boccherini Anselmi