iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l’Apple Books.Si l’Apple Books no s’obre, fes clic a l’app Llibres al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

Manual Subversivo de Música Electrónica

El Bedroom - Electronic Music Projects

Aquest llibre està disponible per descarregar amb l’Apple Books des del Mac o des del dispositiu iOS. Els llibres Multi-touch es poden llegir amb l’Apple Books des del teu Mac o des del dispositiu iOS. Pot ser que els llibres amb característiques interactives funcionin millor en un dispositiu iOS. Cal l’OS X 10.9 o posterior per fer servir l’Apple Books al Mac.

Descripció

Este libro es una guía práctica de como iniciar tu propio proyecto de música electrónica y formar parte de la comunidad más grande de DJ’s y Productores del mundo. Por medio de este libro aprenderás que pasos debes seguir para hacer un DJ Set, un Live Act o Producir tus primeros tracks y saltar del Bedroom al escenario. El Bedroom (www.elbedroom.mx) es la plataforma más importante de desarrollo e impulso a la música electrónica a nivel nacional y es un proyecto independiente que busca generar más talento y formar una escena solida y competitiva con las demandas globales.

Manual Subversivo de Música Electrónica
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Música
  • Publicat/ada: 01/03/2015
  • Editor: El Bedroom
  • Pàgines impreses: 9 pàgines
  • Idioma: Espanyol
  • Versió: 1.0
  • Requisits: Aquest llibre només es pot visualitzar en un dispositiu iOS amb l’Apple Books i l’iOS 12 o posterior, en un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, en un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o bé en un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.