iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Menorca GR 223: Camí de cavalls

Este libro está disponible para descargar con Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS. Puedes leer los libros Multi-touch con Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS. Los libros con contenido interactivo pueden funcionar mejor en un dispositivo iOS. Apple Books para Mac requiere OS X 10.9 o posterior.

Descripción

Menorca GR-223: Camí de cavalls és una exhaustiva guia sobre l'illa de Menorca a partir del Camí de cavalls. Aquesta ruta de gran recorregut (GR-223), recentment habilitada en la seva totalitat dins el programa Caminos rurales, permet una visió íntegra del territori alhora que esdevé un repte esportiu (a peu, bicicleta o cavall) i un mitjà idoni per al coneixement del patrimoni natural i cultural de Menorca. El llibre s'aproxima als diferents àmbits naturals i socials de la geografia insular i descriu detalladament cada un dels trams del camí mitjançant una estructura senzilla: introducció i localització, dades tècniques i mapa, i explicació ressenyada amb fotografies de gran bellesa. El llibre conclou amb una relació d'empreses de serveis de lleure vinculades al Camí de cavalls amb el suport de la Fundació Destí Menorca.
El format en e-book Multi-Touch permet desplaçar-se per les 176 pàgines amb prop de 400 fotografies espectaculars localitzades sobre el territori i consultar els més de 60 mapes i gràfics del Camí de cavalls. Tot el material ha estat produït per ohDigital.

Lo nuevo en la versión 2.0

Ampliació de continguts

Capturas de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
captura de pantalla 4
captura de pantalla 5

Reseñas de clientes

Fantàstica

Espectacular guia del Camí de Cavalls, molt documentada, de lectura fàcil. Super recomanable. !!!!!

Otros clientes también compraron

Menorca GR 223: Camí de cavalls
Ver en iTunes
  • 2,99 €
  • Disponible en iPad, iPhone y Mac.
  • Categoría: Europa
  • Publicación: 12/11/2012
  • Editorial: OhDigital
  • Páginas impresas: 190 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Versión: 2.0
  • Requisitos: Este libro solo se puede visualizar en un dispositivo iOS con Apple Books en iOS 12 o posterior, en un iPad con iBooks 2 o posterior y iOS 5 o posterior, en un iPhone con iOS 8.4 o posterior, o bien en un Mac con OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes