iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l’Apple Books.Si l’Apple Books no s’obre, fes clic a l’app Llibres al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

Ruta dels Emblemàtics

Aquest llibre està disponible per descarregar amb l’Apple Books des del Mac o des del dispositiu iOS. Els llibres Multi-touch es poden llegir amb l’Apple Books des del teu Mac o des del dispositiu iOS. Pot ser que els llibres amb característiques interactives funcionin millor en un dispositiu iOS. Cal l’OS X 10.9 o posterior per fer servir l’Apple Books al Mac.

Descripció

La Ruta dels Emblemàtics és la nova guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre interactiu on gaudir de les icones de l’oferta comercial i turística que la ciutat ha anat creant al llarg dels segles i que avui constitueixen un valuòs patrimoni comercial alhora que un actiu cultural i turístic de primer nivell que cal preservar i difondre.
La Ruta dels Emblemàtics és un projecte del Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya. La guia més complerta feta fins el moment sobre les Botigues Emblemàtiques de Barcelona per gaudir de la seva història, la seva oferta comercial, les imatges d’ahir i d’avui i on passejar pel seu interior amb sorprenents tours virtuals. 
El pròleg d’aquest llibre ha anat a càrrec de Maya Ruiz Picasso , Presidenta de l’Associació d’Establiments Emblemàtics de Barcelona

Novetats de la versió 1.7

Aquesta versió inclou noves botigues emblemàtiques

Ruta dels Emblemàtics
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Fotografia
  • Publicat/ada: 02/03/2015
  • Editor: Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya
  • Pàgines impreses: 165 pàgines
  • Idioma: Català
  • Versió: 1.7
  • Requisits: Aquest llibre només es pot visualitzar en un dispositiu iOS amb l’Apple Books i l’iOS 12 o posterior, en un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, en un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o bé en un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.