iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l'iBooks Store.Si l'iBooks no s'obre, fes clic a l'app iBooks al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

Ruta dels Emblemàtics

Aquest llibre està disponible per descarregar-lo amb l’iBooks al teu Mac o al teu dispositiu iOS. Els llibres multitàctils es poden llegir amb l’iBooks al teu Mac o al teu dispositiu iOS. Els llibres amb característiques interactives funcionen millor en un dispositiu iOS. L’iBooks al teu Mac requereix l’OS X 10.9 o posterior.

Descripció

La Ruta dels Emblemàtics és la nova guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre interactiu on gaudir de les icones de l’oferta comercial i turística que la ciutat ha anat creant al llarg dels segles i que avui constitueixen un valuòs patrimoni comercial alhora que un actiu cultural i turístic de primer nivell que cal preservar i difondre.
La Ruta dels Emblemàtics és un projecte del Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya. La guia més complerta feta fins el moment sobre les Botigues Emblemàtiques de Barcelona per gaudir de la seva història, la seva oferta comercial, les imatges d’ahir i d’avui i on passejar pel seu interior amb sorprenents tours virtuals. 
El pròleg d’aquest llibre ha anat a càrrec de Maya Ruiz Picasso , Presidenta de l’Associació d’Establiments Emblemàtics de Barcelona

Novetats de la versió 1.7

Aquesta versió inclou noves botigues emblemàtiques

Ruta dels Emblemàtics
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Fotografia
  • Publicat/ada: 02/03/2015
  • Editor: Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya
  • Pàgines impreses: 165 pàgines
  • Idioma: Català
  • Versió: 1.7
  • Requisits: Per veure aquest llibre, has de tenir un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, o un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.