iTunes

Inici de l'iTunes Store.Si l'iTunes no s'obre, fes clic a la icona de l'aplicació de l'iTunes al Dock del Mac o a l'escriptori del Windows.Indicador de progrés
Obrint l’Apple Books.Si l’Apple Books no s’obre, fes clic a l’app Llibres al Dock.Indicador de progrés
iTunes

L'iTunes és la manera més fàcil del món d'organitzar i augmentar la teva col·lecció de mitjans digitals.

No hem trobat l'iTunes al teu ordinador. Obtingues l'iTunes ara per fer descàrregues des de l'iTunes Store.

Ja tens l'iTunes? Fes clic a Ja tinc l'iTunes per obrir-lo ara.

Ja tinc l'iTunes Descàrrega gratis

Sota un llençol de neu: Sant Feliu de Llobregat el 1962

Aquest llibre està disponible per descarregar amb l’Apple Books des del Mac o des del dispositiu iOS. Els llibres Multi-touch es poden llegir amb l’Apple Books des del teu Mac o des del dispositiu iOS. Pot ser que els llibres amb característiques interactives funcionin millor en un dispositiu iOS. Cal l’OS X 10.9 o posterior per fer servir l’Apple Books al Mac.

Descripció

“Som dilluns, 24 de desembre de 1962, passades les dotze de la nit, quan, en sortir de la Missa del Gall, moltes persones veuen caure els primers flocs de neu. La neu continua caient tota la nit i, de mica en mica i gràcies a les baixes temperatures, qualla i es manté. El que al principi és una ciutat enfarinada d’una fina capa blanca, es transforma en una població gairebé  nòrdica, coberta d’un llençol de neu. L’endemà, 25 de desembre, la ciutat sembla una postal de Nadal, el gruix d’aquesta capa és més gran, tot el terme municipal de Sant Feliu Llobregat és cobert d’una espessa catifa blanca que en algunes zones arriba a ser d’un metre de fondària. I continua nevant… i ho farà ininterrompudament durant gairebé 24 hores. Els transports públics i els vehicles privats deixen de circular. Un tren resta abandonat a l’estació, incapaç de prosseguir el camí. La neu esborra les diferències entre les voreres i els carrers. Tampoc es pot saber on són els escocells de la Carretera perquè l’Ajuntament acaba d’arrencar tots els arbres per plantar-ne de nous. La gent té perill de caure.”

Novetats de la versió 1.2

Deshabilitada orientació vertical

Captures de pantalla

captura de pantalla 1
captura de pantalla 2
captura de pantalla 3
Sota un llençol de neu: Sant Feliu de Llobregat el 1962
Veure a l'iTunes
  • Gratis
  • Disponible a l’iPad, l’iPhone i el Mac.
  • Categoria: Història
  • Publicat/ada: 19/12/2012
  • Editor: Itoies
  • Pàgines impreses: 76 pàgines
  • Idioma: Català
  • Versió: 1.2
  • Requisits: Aquest llibre només es pot visualitzar en un dispositiu iOS amb l’Apple Books i l’iOS 12 o posterior, en un iPad amb l’iBooks 2 o posterior i l’iOS 5 o posterior, en un iPhone amb l’iOS 8.4 o posterior, o bé en un Mac amb l’OS X 10.9 o posterior.

Valoracions de clients

No hem rebut prou valoracions per mostrar una mitjana per a aquest/a llibre.