iTunes

Abriendo iTunes Store.Si iTunes no se abre, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no se abre, haz clic en la app Libros del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para obtener descargas del iTunes Store, obtén iTunes ahora.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Tengo iTunes para abrirlo ahora.

I Have iTunes Descarga gratuita

Steve Jobs (edició en català)

Este libro se puede descargar y leer en Apple Books en tu Mac o dispositivo iOS.

Descripción

La biografia definitiva de Steve Jobs, creador d'Apple, escrita amb la seva total col·laboració.

La mort de Steve Jobs ha commogut el món. Després de tenir-hi més de quaranta entrevistes en els darrers dos anys, i amb més d'un centenar de persones del seu entorn: familiars, amics, adversaris i col·legues, Walter Isaacson ens presenta l'única biografia escrita amb la col·laboració de Jobs, el retrat definitiu d'una de les icones indiscutibles del nostre temps, la crònica de l'agitada vida i la desgastant personalitat d'un geni que, amb la seva creativitat, energia i afany de perfeccionisme, va revolucionar sis indústries: la informàtica, el cine d'animació, la música, la telefonia, les tauletes i l'edició digital.

Conscient que la millor manera de crear valor al segle XXI és connectar la creativitat amb la tecnologia, Jobs va fundar una empresa en la qual els impressionants salts de la imaginació van de bracet de sorprenents fitestecnològiques.

Tot i que Jobs va col·laborar en el llibre, no va voler controlar el contingut, ni tan sols exercir el dret a llegir-lo abans de la publicació. No va defugir cap tema, i va encoratjar la gent que coneixia a parlar amb franquesa. «He fet moltes coses de les quals no em sento orgullós, com deixar la meva novia embarassada als vint-i-tres anys i la manera com em vaig comportar aleshores, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum.»

Jobs parla amb sinceritat, de vegades brutal, sobre la gent amb la qual ha treballat i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió gens ensucrada de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desitjos, el talent, els trucs i l'obsessió per controlar-ho tot que varen modelar la seva visió empresarial i els innovadors productes que va aconseguir crear.

La seva història, per tant, està plena d'ensenyaments sobre innovació, coratge, lideratge i valors. La vida d'un geni capaç d'enfurismar i de seduir a parts iguals.

Reseñas de clientes

Mes papistes que el Papa

El llibre esta be pero la traduccio de les paraules propies del sector es penosa, algunes com "hacker" per "furoner" les he tingut que anar a buscar a l'edicio original per entendra el que volien dir.

No funciona

El llibre després de sincronitzar a l'Ipad funciona, però al tancar l'aplicació i tornar-la a obrir, el contingut ja no hi és i surt la barra de càrrega buida com di hagués de començar a descarregar-lo de nou. Llàstima.

i també dir-li al tal Bruce de la crítica de dalt o de baix, no sé, que la ignorància és molt atrevida, i que no ofèn el que vol sino el que pot, i ell només genera als catalans una pena del mes profunda. Pobre noi! no dóna mes de sí.

Molt bo

Gran biografia, molt equanim, et fas un retrat de qui era, per lo bo i el dolent

Steve Jobs (edició en català)
Ver en iTunes
  • 9,99 €
  • Disponible en iPhone, iPad, iPod touch y Mac.
  • Categoría: Biografías y memorias
  • Publicación: 28/10/2011
  • Editorial: Penguin Random House Grupo Editorial España
  • Páginas impresas: 1037 páginas
  • Idioma: Catalán
  • Requisitos: Este libro solo se puede visualizar en Apple Books con un dispositivo con iOS 12 o posterior, en iBooks 1.3.1 o posterior y iOS 4.3.3 o posterior, o bien en un Mac con iBooks 1.0 o posterior y OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes